RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

FÖNSTERPUTSNING Mariefred

FÖNSTERPUTSNING Mariefred

Fönsterputsning Mariefred med Anne Blom Städ & Service ger ditt hem skinande rena fönster som släpper in ljus och ger ett härligt intryck såväl inifrån som utifrån.

Vi utför fönsterputs främst åt våra hemstädskunder samt åt företag i Mariefred. Fönster putsas och rengörs både in- och utvändigt, med eller utan spröjs. 

Fönsterputs är en tjänst som kan beställas antingen tillsammans med eller separat från våra andra städtjänster.

Anne Blom har hjälpt många kunder runt om och på Mariefred med att göra såväl hem som företag skinande rena med 20 års erfarenhet.

Vi utför idag städuppdrag i Mariefreds olika kvarter:

 • från Haga till Skogsborg
 • från Hammarängen till Munkhagen
 • från Hammargärdet till Ekhov

Givetvis också i kvarteren kring Mariefreds kända Museijärnväg.

STÄDPERSONAL MED STOR ERFARENHET AV FÖNSTERPUTSNING 
FÖNSTERPUTS MARIEFRED FÖR HEM OCH FÖRETAG

Fönsterputs i Mariefred är tjänsten som vi på Anne Blom Städ & Service erbjuder dig när du vill ha skinande rena fönster.

Fönsterputsning Mariefred

Med 20 års erfarenheter inom städbranschen så kan vi tryggt hävda att vi är städexperter. Med Anne Blom som städföretag så kan du som kund känna dig trygg med att vi tar hand om din städning, oavsett om du är privatperson eller företagare och oavsett var helst du än behöver oss runt om i Mariefred.

Vår städpersonal arbetar med stor försiktighet och respekt gentemot dig som kund. Du kan känna dig lugn med att ditt hem är i trygga händer. Vår personal är inte bara såväl legitimerade som kontrollerade i brottsregistret, som fullt försäkrade och dessutom kollektivanslutna.

Med omfattande städkunskaper och lång erfarenhet av fönsterputs så har vi vad som krävs för att behandla och rengöra olika ytor på rätt sätt i ditt hem och på din arbetsplats. Vi arbetar med skonsamma och miljövänliga städprodukter som är noga utvalda för att skona såväl ditt hem som vår miljö. Vi vill uppfylla ditt och din familjs välmående med ett välstädat och väldoftande hem, med minsta påverkan av miljön.

Fönsterputsning går att beställa separat i mån av plats, men kombineras främst med exempelvis Hemstädning.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN FÖNSTERPUTSNING Mariefred.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I FÖNSTERPUTSNING?

VAD INGÅR I EN FÖNSTERPUTSNING?

I vår fönsterputsningstjänst ingår putsning och rengörning av din bostads/kontors samtliga fönster, både ut och invändigt.

HUR OFTA BÖR JAG ANLITA ANNE BLOM FÖR FÖNSTERPUTSNING?

Det beror helt på hur hårt utsatta dina fönster är, normalt brukar vi rekommendera på våren och hösten. Om byggnaden är nära en väg eller vatten så kommer dina fönster bli hårt utsatta och i dessa situationer rekommenderar vi fönsterputsning mer regelbundet, hur ofta beror på era förutsättningar. Kontakta oss gärna så kan vi hitta en bra lösning som passar er.

HUR KAN JAG UNDERLÄTTA FÖR ER NÄR NI KOMMER OCH PUTSAR MINA FÖNSTER?

Vi uppskattar om du tar bort all inredning från fönsterbrädor innan vi kommer, vi ser även gärna att ni flyttar ut större möbler en bit från fönstren.

KAN JAG BOKA FÖNSTERPUTSNING ÄVEN UNDER VINTERN?

Det går alldeles utmärkt att boka en tid för fönsterputsning även under vinterhalvåret. I Stockholm är vi oftast förskonade mot den strängaste kylan och rena fönster släpper in det ljus som vi behöver under den mörka årstiden.

VAD BASERAS PRISET FÖR EN FÖNSTERPUTSNING PÅ?

Priset baseras på antalet fönster som du har i din bostad, hur många sidor som ska putsas, samt fönstertyp. Offerten är en uppskattning och vi debiterar endast för den faktiska tid arbetet tar

STÄDFÖRETAGET SOM TAR HAND OM FÖNSTERPUTSNINGAR OCH ANDRA PROFESSIONELLA STÄDTJÄNSTER I MARIEFRED

Vi tar hand om all din städning i hemmet då du vill ha mer tid över till annat!

Anlita oss för professionella städtjänster för privatpersoner:

 • Flyttstäd Mariefred
 • Visningsstäd Mariefred
 • Storstäd Mariefred
 • Hemstäd Mariefred
 • Äldreflytt och Dödsbo Mariefred

För företagare, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningen i Mariefred erbjuder vi en mängd professionella städtjänster.

Ni kan anlita oss för kvalitativ städning av:

 • KontorslokaleMariefred
 • Trapphus Mariefed
 • Vård av slitna golvytor Mariefred 
 • Byggarbetsplatser och Etableringsstäd Mariefred

Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

KONTAKTA OSS FÖR PRISINFORMATION FÖR TJÄNSTEN FÖNSTERPUTSNING I MARIEFRED

Priset för tjänsten Fönsterputs på Mariefred är baserat på antalet fönster som du har i din bostad, samt också i vilket skick som fönsterna befinner sig i.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på telefonummer 08-22 22 26 för en offert av vår städtjänst Fönsterputsning Mariefred.

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26