RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

FÖNSTERPUTSNING ÖSTERÅKER

FÖNSTERPUTSNING ÖSTERÅKER

Fönsterputsning Österåker med Anne Blom Städ & Service ger ditt hem skinande rena fönster som släpper in ljus och ger ett härligt intryck från såväl inifrån som utifrån. Vi utför fönsterputs främst åt våra hemstädskunder samt åt företag i Österåker.

Allt ifrån invändig till utvändig fönsterputsning åt privatpersoner i övernattningslägenheter till “vanliga” boenden, men även åt företag och bostadsrättsföreningar. Vi har nöjda kunder runt om i hela Stockholms län och utmed Österåkers alla gator och gränder framförallt såsom:

 • Från Rydbo till Skärgårdsstad
 • Från Roslags-Kulla Svinninge
 • Från Täljö till Åsätra
 • Från Österskär till Åkersberga
 • Från Norra Ljusterö till Södra Ljusterö
 • Från Östra Lagnö till Rydboholm

Oavsett vilket så är vi vana av att hjälpa privata ägare såsom företagare att putsa sina fönster till bättre utsikter varje år. Det är mer en fråga om vi kommer att vara vid ett fönster nära dig inom kort.

Anne Blom ger dig skinande utsikter med vår fönsterputsning 

Dina fönster putsas och rengörs både in- och utvändigt, med eller utan spröjs. Med tjänsten Fönsterputs som kan självklart också beställas separat utifrån våra andra städtjänster, men det är vanligast att våra återkommande kunder ger oss minst ett fönsterputs uppdrag om året.

Anne Blom har hjälpt många kunder runt om och i Österåker med att göra såväl hem som företag skinande rena med 20 års erfarenhet. Fönsterputsning som ger dig skinande utsikter i Österåker.

FÖNSTERPUTS ÖSTERÅKER – VI HAR STÄDPERSONAL MED STOR ERFARENHET AV FÖNSTERPUTSNING

gamla stan

Fönsterputs i Österåker är tjänsten som vi på Anne Blom Städ & Service erbjuder dig när du är i behov av skinande rena fönster. Fönsterputsning går att beställa separat i mån av plats, men kombineras främst med exempelvis Hemstädning.

Vi har 20 års erfarenheter inom städbranschen. Vi är städexperter för era behov i och runt om Österåker, vi skapar enkelhet för dig och din familj eller företag. Med Anne Blom som städföretag så kan du som kund känna dig både trygga som nöjd, men också hur värdefull tiden vi ger dig som företagare eller familj att syssla med annat.

Vi har städpersonal som arbetar med extra försiktighet och respekt gentemot er som kund och ert hem. Vår personal är legitimerade och kontrollerade i brottsregistret, samt är fullt försäkrade och kollektivanslutna.

Vi har lång erfarenhet av fönsterputs och med stora städkunskaper har vi det som krävs för att behandla och rengöra olika ytor på rätt sätt i ert hem. Vi arbetar med skonsamma och miljövänliga städprodukter. De är noga utvalda för att skona både ert hem och vår miljö.

Oavsett vilken tjänst du köper ifrån Anne Blom Städ & Service, så vet vi att ökar din känsla av välmående för dig och din familj eller företag genom kvalitativ städning och underbar personal som hjälper dig.

STÄDFÖRETAGET SOM TAR HAND OM FÖNSTERPUTSNINGAR OCH ANDRA STÄDTJÄNSTER I ÖSTERÅKER

Vi tar hand om all din städning i hemmet, då du vill ha mer tid över till annat i familjen.

Anlita oss för professionella städtjänster för privatpersoner i Österåker:

För företagare, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningen i Österåker erbjuder vi en mängd professionella städtjänster.

Ni kan anlita oss för kvalitativ städning av:

Alla våra andra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

KONTAKTA OSS FÖR PRISINFORMATION AV TJÄNSTEN FÖNSTERPUTSNING I ÖSTERÅKER

Priset för tjänsten Fönsterputs i Österåker är baserat på antalet fönster som du har i din bostad, samt i vilket skick som fönsterna befinner sig i.

Det bästa är att fönsterputs för dig i Österåker, kommer att ge dig känslan av nya fönster, vilket är vårt mål.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på telefonummer 08-22 22 26 för en offert av vår städtjänst Fönsterputsning Österåker.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN FÖNSTERPUTSNING ÖSTERÅKER.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I FÖNSTERPUTSNING?

VAD INGÅR I EN FÖNSTERPUTSNING?

I vår fönsterputsningstjänst ingår putsning och rengörning av din bostads/kontors samtliga fönster, både ut och invändigt.

HUR OFTA BÖR JAG ANLITA ANNE BLOM FÖR FÖNSTERPUTSNING?

Det beror helt på hur hårt utsatta dina fönster är, normalt brukar vi rekommendera på våren och hösten. Om byggnaden är nära en väg eller vatten så kommer dina fönster bli hårt utsatta och i dessa situationer rekommenderar vi fönsterputsning mer regelbundet, hur ofta beror på era förutsättningar. Kontakta oss gärna så kan vi hitta en bra lösning som passar er.

HUR KAN JAG UNDERLÄTTA FÖR ER NÄR NI KOMMER OCH PUTSAR MINA FÖNSTER?

Vi uppskattar om du tar bort all inredning från fönsterbrädor innan vi kommer, vi ser även gärna att ni flyttar ut större möbler en bit från fönstren.

KAN JAG BOKA FÖNSTERPUTSNING ÄVEN UNDER VINTERN?

Det går alldeles utmärkt att boka en tid för fönsterputsning även under vinterhalvåret. I Stockholm är vi oftast förskonade mot den strängaste kylan och rena fönster släpper in det ljus som vi behöver under den mörka årstiden.

VAD BASERAS PRISET FÖR EN FÖNSTERPUTSNING PÅ?

Priset baseras på antalet fönster som du har i din bostad, hur många sidor som ska putsas, samt fönstertyp. Offerten är en uppskattning och vi debiterar endast för den faktiska tid arbetet tar

STÄDFÖRETAGET SOM TAR HAND OM FÖNSTERPUTSNINGAR OCH ANDRA PROFESSIONELLA STÄDTJÄNSTER I ÖSTERÅKER

Vi tar hand om all din städning i hemmet då du vill ha mer tid över till annat!

Anlita oss för professionella städtjänster för privatpersoner:

 • Flyttstäd
 • Visningsstäd
 • Storstäd
 • Hemstäd
 • Äldreflytt och Dödsbo
 • Fönsterputsning

För företagare, fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningen i Österåker erbjuder vi en mängd professionella städtjänster. Ni kan anlita oss för kvalitativ städning av:

 • Kontorsstäd
 • Trappstäd
 • Golvvård
 • Bygg- och Etableringsstäd

Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

KONTAKTA OSS FÖR PRISINFORMATION GÄLLANDE TJÄNSTEN FÖNSTERPUTS I ÖSTERÅKER

Priset för tjänsten Fönsterputs i Österåker är baserat på antalet fönster som du har i din bostad, samt i vilket skick som fönsterna befinner sig i. Kontakta oss via mail eller telefon 08 22 22 26 för en offert av vår städtjänst Fönsterputsning i Österåker.

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26