RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Städföretag Vaxholm

Städföretag Vaxholm

Städföretag Vaxholm – Letar ni efter ett professionellt företag som städar lokaler i Vaxholm på ett tryggt och säkert sätt med pålitliga resultat? Anne Blom Städ & Service är ett av Hägerstens mest anlitade städföretag som tar hand om lokalvård med skinande rent resultat och nöjda kunder.

Städföretag Vaxholm med mer än 20 års erfarenhet

Vi är ett professionellt städföretag med 20 års erfarenheter av städ och service för privatpersoner och företagare i Stockholm. Vi erbjuder dig som bor i Vaxholm med omnejd flera olika städtjänster som garanterat gör dig nöjd då vår personal alltid lämnar lokalerna i ett skinande rent skick.

Med Anne Blom Städ & Service får du alltid utbildad städpersonal för städuppdrag i Vaxholm. De är även legitimerade, kollektivanslutna och innehar ID06 legitimation vid etablerings- och byggstädningar. Vi städar alltid med stor respekt för både dig, ditt hem och ditt företag.

Med lång erfarenhet och kunskaper av lokalvård erbjuder vi dig flera olika städtjänster i Vaxholm. Med vårt huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till alla våra kunder i Vaxholm kommun och Vaxholm.

STÄDFÖRETA Vaxholm- STÄDSERVICE AV KVALITET FÖR BÅDE FÖRETAG OCH PRIVATA HEM

Städfirma Vaxholm med städtjänster och service av kvalitet i Stockholm hittar du hos oss, Anne Bloms Städfirma. Vi städar hos olika firmor och privata kunder runt om i Vaxholm med garanti för att både privata hem och företag alltid lämnas i ett helt och skinande rent skick.

Har du en firma, är du en fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Vaxholm kommun? Hör då av dig till oss för professionella städtjänster utifrån dina behov

För firmor, fastigheter och bostadsrätter etablerade i Vaxholm erbjuder vi:

För privatpersoner som flyttar till eller inom Vaxholm erbjuder vi:

Våra kunder återfinns i hela Vaxholmområdet och vi har alltid snabba lösningar för alla våra kunders behov!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Städföretag Vaxholm.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

STÄDTJÄNSTER I Vaxholm MED STÖD FÖR RUT-AVDRAG

Letar du efter städtjänster i Vaxholm med stöd för RUT-avdrag? Välkommen till Anne Blom Städ och Service. Du kan ta del av skatteavdrag för våra städtjänster som vi har utfört i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. Det är du som måste stå för kostnaden av städtjänsten när du ansöker om RUT-avdrag hos skatteverket. Vill du veta mer om RUT-avdrag och hur det går till? Läs mer på www.skatteverket.se.

STÄDFÖRETAGET SOM TÄNKER PÅ MILJÖN I Vaxholm OCH STÄDAR KLIMATSMART

Kontakta vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer eller boka tid hos oss på Anne Blom Städ & Service, ditt städföretag Vaxholm.

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26