RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

BYGGSTÄDNING

BYGGSTÄDNING

Byggstädning, liksom etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning, är inget man släpper amatörer på. Säkerhet är A och O och även vi som är ID-06 legitimerade måste vara extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk och stressade hantverkare.

Byggstädning med ID-06 LEGITIMATION

Du som är proffs vet vilka följder en olycka eller stöld eller slarv kan innebära på en arbetsplats. Därför är ID-06 legitimering och fullförsäkring en självklarhet på Anne Blom. Varför? Jo, därför att vi har jobbat med detta i tjugo år. Det är så man lär sig. Från grunden.

Byggstädning med ANNE BLOM

Vi har personal som är vana med tuffa arbetskulturer. Vår personal brukar alltid bli väl mottagna och med respekt för vårt kunnande. Kanske är det så att ju mer arbetsplatser är uppblandade mellan tjejer och killar, desto mindre prestige och konkurrens. Det känner i alla fall vi och det är ju bra. Allt som kan minimera risken för olyckor, exempelvis vid byggstädning, är bra menar vi.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN BYGGSTÄDNING Stockholm.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Frågor och svar om den byggstädning och etableringsstädning som vi erbjuder. Gå igenom våra svar nedanför för att få reda på mer om denna städtjänst som vi erbjuder och läs vad som gör oss unika och varför vi kan erbjuda professionell byggstädning eller etableringsstädning för ditt företag.

VAD INGÅR I BYGGSTÄDNING?

VARFÖR SKALL VÅRT BYGGFÖRETAG ANLITA ANNE BLOM?

Byggstädning till företag är vår specialitet och från oss kommer personal till er byggarbetsplats med en gedigen kunskap om byggstädning och hur att hantera olika material.
Vår personal pratar svenska eller engelska så den viktiga kommunikationen fungerar alltid bra med personalen på plats.
Vi kan skrapa färgrester både från fönster, bänkar och golv utan att förstöra ytan. Självklart avlägsnar vi även fogrester från kakel och klinker.
Behöver ni dessutom hjälp med golvvård så är det också en specialitet vi behärskar.
Välkommen att kontakta oss så lämnar gärna pris på större jobb såsom renovering av hela fastigheter, stambyten, kontorsanpassningar mm.
Mindre jobb går vi oftast på timme efter genomgång av vad som skall göras.

VAD INGÅR I EN ETABLERINGSSTÄDNING?

Förutom att vi städar era bodar eller fikarum och omklädningsrum i fastigheten kan vi också erbjuda oss att ta med toapapper, tvål och diskmedel mm.
Vi kan dessutom erbjuda oss att tvätta era hantverkarkläder om önskemål finns.

VAD MENAS MED ATT VI ÄR ID-06 LEGITIMERADE?

ID06 är framtagen av de största svenska byggorganisationerna och är ett krav på de flesta byggarbetsplatser idag. Det är framtaget för att minska förekomsten av svart arbetskraft samt att underlätta säkerhetsarbetet. Detta betyder att vi alltid har giltiga behörighetskort för våra städare som kommer befinna sig på byggarbetsplatsen.

UTFÖR NI BYGGSTÄDNINGAR TILL PRIVATPERSONER?

Byggstädning för privatpersoner handlar ofta om att städa bort byggdammet efter ett stambyte eller en renovering där det fina stendammet ligger som ett vitt lager överallt, det är vi proffs på att avlägsna med våra specialdammsugare och mirakeltrasor.
Vi byggstädar även det nybyggda huset eller den nyrenoverad lägenheten och här kan vi även hjälpa till med att avlägsna färg från fönstren och fogrester från kakel eller klinker mm.

Stockholms mest rekommenderade städföretag

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26