fbpx
Kontorsstäd

KONTORSSTÄD

KONTORSSTÄD

Ett fräscht och städat kontor ger ett fint första intryck för kunder och andra besökare och är viktigt för att de anställda ska trivas. Vi erbjuder kontorsstäd när det passar er, vare sig ni har behov av städning varje dag eller varannan vecka. Städningen sker under dagtid, på de flesta kontor städar vi tidig morgon.

Kontorsstäd för dig i Stockholm, Norrtälje och Mariefred

Vi erbjuder också en extra tjänst, ”allt-i-allo”, där vi ser till att kaffemaskinen är rengjord och påfylld på morgonen. Vi fyller på kaffeförråd och förbrukningsartiklar, tvättar era handdukar samt utför enklare vaktmästeriärenden som att sätta ihop möbler och byta glödlampor.

Vi är ett team på 2-6 personer som ansvarar för varje kund, beroende på hur stort ert kontor är. Vi är alltid legitimerade, full försäkrade, kollektivavtalsanslutna, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret.

Kontorsstädning, Kontorsstäd Stockholm
Kontorsstädning, Kontorsstäd Stockholm
Vad kostar kontorsstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN KONTORSSTÄDNING.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om kontorsstäd, vi går igenom vad som ingår och hur en kontorsstädning går till. Vill du att vi kommer och städar på ert kontor kan du enkelt ta kontakt med oss via formuläret eller ringa oss direkt, vi ger dig gladeligen en offert.

VAD INGÅR I KONTORSSTÄD?

VARFÖR ÄR DET VIKTIGT MED ETT RENT KONTOR?

Ett rent kontor är viktigt då det är ditt ansikte utåt gentemot kunder, klienter och samarbetspartners. Är era lokaler smutsiga kan det påverka ert anseende negativt. Det är också viktigt för er personal att ha en ren miljö att jobba i, det är vida känt att en damm och en allmänt smutsig miljö lockar till sig mängder med bakterier som i värsta fall kan få er personal att bli sjuk.

NÄR KAN NI PÅ ANNE BLOM UTFÖRA EN KONTORSSTÄDNING?

Vi älskar när vi kan städa ert kontor under dagtid och därigenom bygga en relation med er som kund och där ni enkelt kan kommunicera direkt med vår personal då alla pratar svenska eller engelska. Ibland fungerar det inte med städning dagtid, tex. vid stora kontorslandskap och då brukar vi lägga kontorsstädningen tidigt på morgonen så att vi är klara med dammsugningen tills telefonerna börjar ringa.

VI HAR FLERTALET KONTOR I STOCKHOLM, KAN VI FÅ EN HELHETSLÖSNING FÖR SAMTLIGA KONTOR?

Ja det går bra, vi kan komma fram till en bra lösning om ni har flera kontor som behöver städas.

HUR OFTA KAN NI KOMMA OCH STÄDA?

För kontor så rekommenderar vi att ni ansluter er till en veckovis städning, vid större kontor med mycket folk i rörelse så kan det behövas mer än så, hör av dig till oss för att berätta om ditt kontors behov så kan vi komma fram till en bra lösning som passar just ditt företag och kontor.

Vad ingår i kontorsstäd?

När du anlitar oss för kontorsstäd Stockholm, så behöver du inte tänka på städmaterial. Vi tar med oss allt som behövs för uppdraget:

  • Utbildad personal med rätt kompetens för ditt kontors behov
  • Moppar och trasor för såväl dammtorkning som våttorkning
  • Dammsugare som samlar upp damm – de klarar självklart allergikraven för dammsugare
  • Miljövänliga, Svanenmärkta rengöringsmedel som ger mindre avtryck i miljön
  • Egna stegar, så vi kan nå damm även på högre ställen (t.ex. ovanpå lysrörsarmaturer)
  • Handskar och desinfektionsmedel för att ta bort alla former av smuts och bakterier

För oss är det viktigt att du, som kund, skall känna dig trygg med oss i dina lokaler.

Vi är ett team på 2 – 6 personer som ansvarar för varje kund, beroende på hur stort ditt kontor är. Vi är alltid legitimerade, full försäkrade, kollektivavtalsanslutna, har tystnadsplikt och all vår personal är kontrollerade i belastningsregistret.

Få ett rent kontor med Anne Bloms kontorsstäd

Anne Blom Städ & Service är städproffs ut i fingerspetsarna. Vi erbjuder kontorsstäd till företagskunder. Vi utför kontorsstädning i hela Stockholmsområdet.

Varmt välkommen att kontakta oss om du funderar på att boka kontorsstäd Stockholm.

kontakta oss