Miljö och ansvar

Miljö och ansvar

Miljöaspekten har alltid varit en självklarhet för oss i hur vi tänker och arbetar. Våra löpande städningar utför vi i första hand med olika typer av mikrofibermaterial och skonsamma miljömärkta rengöringsmedel. Men att uppnå tillräckligt rent resultat vid exempelvis flyttstädning helt utan kemikalier låter sig tyvärr inte göras. Vi använder oss av sunt förnuft i det dagliga arbetet för att få det bästa resultatet.

PH-SKALAN

Vi arbetar med pH-skalan, exempelvis med basiska avkalkningsmedel för att lösa upp tvål- och kalkbeläggningar och alkaliska rengöringsmedel som löser fett och sot. Vi väljer mycket noggrant ut de produkter vi finner bäst för miljön från våra leverantörer.

NYTVÄTTAT STÄDMATERIAL

Vi använder alltid nytvättat städmaterial till varje enskild uppdragsgivare och använder ett minimum av kemikalier, vilket gör att tras-och mopptvätt är en omfattande daglig verksamhet hos Anne Blom!

Det ligger i högsta grad i vårt intresse att göra vad vi kan för att våra barn och barnbarn ska få leva vidare i en så bra miljö som möjligt.

Vad kostar hemstädning?