diskretion och säkerhet

Diskretion och säkerhet

Hos Anne Blom är det lika viktigt att samvetet är rent

Eftersom vi vänder oss till kunder som måste kunna lita på vår diskretion ställer vi höga säkerhetskrav på oss själva. Vid nyrekrytering används personlighetstester och självklart jämför vi alla nya kandidater med Polisens belastningsregister. Vi är fullt försäkrade, omfattas av kollektivavtal och har tystnadsplikt. Vi måste kunna garantera din trygghet med oss – både i hemmet och i kontorslokaler där sekretess är en del i kulturen. På den punkten är Anne Bloms 20-åriga rykte helt fläckfritt.

ANNE BLOMS PERSONAL ÄR ID 06-LEGITIMERADE

ID 06 är en säkerhetsstandard för vistelse på byggarbetsplatser. Standarden är utvecklad av Sveriges Byggindustrier i samverkan med Byggbranschen. Syftet med ID-brickan är att höja säkerheten på byggena, samt att försvåra svartjobb och ekonomisk brottslighet. Det tycker vi är jättebra.

”Alla som rör sig i våra lokaler innebär ju en potentiell lucka i vårt säkerhetssystem. Men med Anne Blom tycker jag att det har funkat jättebra. Särskilt eftersom vi ju lär känna dem lite mer personligen”

VI ÄR INTE FLER ÄN ATT VI KÄNNER VARANDRA VÄL

På Anne Blom är vi ungefär fyrtio anställda. Varje morgon har vi ett morgonmöte där vi peppar varandra och ventilerar inför dagens uppgifter. Alla är viktiga. Alla är delaktiga. Vi uppskattar varandras styrkor och vi är medvetna om varandras svagheter. Så här hinner inget samvete komma på avvägar utan vi andra skulle märka det. Vår tillit till sammanhållning och trivsel har hittills bara fungerat positivt.

Vad kostar hemstädning?
vi städar ditt hem så du kan njuta av livet