fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Trappstäd

TRAPPSTÄD

TRAPPSTÄD

Trapphuset och tvättstugan används av många och behöver därför ses efter regelbundet. Vi kommer gärna och bedömer ert behov av städning innan vi lämnar offert. Då tittar vi på hur ofta städning behövs och tar hänsyn till olika årstider.

I en normalstor fastighet rekommenderar vi städning en gång i veckan från första maj till sista oktober. Vintertid, november till april, behövs det oftast städning två gånger i veckan. Vi kan även ta hand om övriga lokaler som förråd, källargångar, gemensamhetslokaler och andra utrymmen.

Trappstädning
Trappstädning
Vad kostar trappstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DITT TRAPPSTÄD.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar om trappstädning

Här  hittar du förklaringar och svar på den trappstädning som vi kan erbjuda. Om du inte hittar svar på dina frågor här kan du alltid ringa oss direkt på 08-22 22 26 så svarar vi på dina frågor.

VAD INGÅR I TRAPPSTÄD?

VILKA RIKTAR SIG DENNA TJÄNST TILL?

Vår trappstädningstjänst används främst av bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i Stockholmsområdet.

HUR REGELBUNDEN TRAPPSTÄDNING REKOMMENDERAR NI?

Det beror lite på hur stor fastigheten är och hur många som passerar igenom trapphuset dagligen, vi brukar säga att 1 gång i veckan är lagom för en normalstor fastighet. Under vinterhalvåret kan det dock behövas städning oftare än så, vi kommer gärna och bedömer ert behov innan vi lämnar en offert, hör av dig till oss för att boka en tid.

VARFÖR KAN VI INTE STÄDA TRAPPEN SJÄLVA I VÅR FASTIGHET?

Det finns många bostadsrättsföreningar som försöker dela på ansvaret mellan deras medlemmar så att de får ansvara för städningen 1 vecka i månaden eller liknande, enligt vår erfarenhet är detta inte populärt hos medlemmarna och de boende i fastigheten, det är dessutom ett moment som ger upphov till dispyter mellan grannarna. Det absolut smidigaste för alla är att anlita oss på Anne Blom för en trappstädning, ni slipper alla städscheman mellan er grannar och ni kan alltid vara säker på att vi levererar ett bra och professionellt resultat.

KAN NI ÄVEN STÄDA ANDRA GEMENSAMMA RUM I TRAPPHUSET?

Ja, som du kan se i listan ovan tar vi även på oss att städa exempelvis tvättstugan. Har ni andra rum såsom förråd eller liknande så erbjuder vi även denna typ av lokalvård som du kan läsa mer om där.

I VILKA OMRÅDEN KAN NI UTFÖRA TRAPPSTÄD?

Vi utför trappstädning i bland annat:
DanderydEnskedeHuddingeJohanneshovKungsholmenLidingöMariefredNacka
NorrmalmNorrtäljeRimboSollentunaSolnaStockholmStockholm-citySundbyberg
SödermalmSödertäljeTäbyTyresöVallentunaVasastanVärmdöÅkersbergaÖsteråker
Östermalm

Få en ren fastighet med Anne Blom

Anne Blom Städ & Service är städproffs ut i fingerspetsarna. Vi erbjuder trappstäd till företagskunder, fastighetsägare och fastighetsförvaltare samt bostadsrättsföreningar.

  • Vi utför trappstäd i hela Stockholmsområdet.

Varmt välkommen att kontakta oss om du funderar på att boka trappstäd.

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26