fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Trappstädning Östermalm

Trappstädning Östermalm

TRAPPSTÄDNING Östermalm

Trappstädning Östermalm

Trappstädning Östermalm är en tjänst främst för bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i Östermalm. Vi ser till att trapphuset hålls rent och fräscht året runt. För visst är det trevligt att komma in i en fastighet där det doftar gott och är välstädat?

Anne Blom Städ & Service har lång erfarenhet av trappstädning. Vår personal jobbar i team som återkommer till samma kunder. Anne Bloms personal är legitimerad, försäkrad och kollektivanslutna.

TRAPPSTÄD ÖSTERMALM – FÖR FÖRETAGARE, FASTIGHETSFÖRVALTARE OCH BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening i Östermalm, kan vi erbjuda en mängd professionella städtjänster. Anlita oss för kvalitativt kontorsstäd, städning av trapphus, golvvård, bygg- och etableringsstäd. Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

Anne Blom har hjälpt många kunder runt om i Östermalm med att göra hem och företag skinande rena. Anne Blom är ett bra städföretag att anlita när ni behöver en proffsig trappstädning i Östermalm.

Vi anpassar givetvis våra uppdrag efter era önskemål. Vi tar också hand om era övriga lokaler som förråd, tvättstugor och övriga gemensamhetslokaler om så önskas.

Vi kommer gärna och inspekterar ert behov av städning innan vi lämnar en offert.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN TRAPPSTÄDNING Östermalm.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här  hittar du förklaringar och svar på den trappstädning som vi kan erbjuda. Om du inte hittar svar på dina frågor här kan du alltid ringa oss direkt på 08-22 22 26 så svarar vi på dina frågor.

VAD INGÅR I TRAPPSTÄDNING?

VILKA RIKTAR SIG DENNA TJÄNST TILL?

Vår trappstädningstjänst används främst av bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i Stockholmsområdet.

HUR REGELBUNDEN TRAPPSTÄDNING REKOMMENDERAR NI?

Det beror lite på hur stor fastigheten är och hur många som passerar igenom trapphuset dagligen, vi brukar säga att 1 gång i veckan är lagom för en normalstor fastighet. Under vinterhalvåret kan det dock behövas städning oftare än så, vi kommer gärna och bedömer ert behov innan vi lämnar en offert, hör av dig till oss för att boka en tid.

VARFÖR KAN VI INTE STÄDA TRAPPEN SJÄLVA I VÅR FASTIGHET?

Det finns många bostadsrättsföreningar som försöker dela på ansvaret mellan deras medlemmar så att de får ansvara för städningen 1 vecka i månaden eller liknande, enligt vår erfarenhet är detta inte populärt hos medlemmarna och de boende i fastigheten, det är dessutom ett moment som ger upphov till dispyter mellan grannarna. Det absolut smidigaste för alla är att anlita oss på Anne Blom för en trappstädning, ni slipper alla städscheman mellan er grannar och ni kan alltid vara säker på att vi levererar ett bra och professionellt resultat.

KAN NI ÄVEN STÄDA ANDRA GEMENSAMMA RUM I TRAPPHUSET?

Ja, som du kan se i listan ovan tar vi även på oss att städa exempelvis tvättstugan. Har ni andra rum såsom förråd eller liknande så erbjuder vi även denna typ av lokalvård som du kan läsa mer om där.

TRAPPSTÄD ÖSTERMALM – HUR OFTA SKALL TRAPPHUSET STÄDAS?

Det beror ofta på hur stor fastigheten är och hur många som passerar genom trapphuset per dygn. Vid trappstädning Östermalm städar vi i regel en gång i veckan under vår, sommar och höst. Det brukar i regel vara lagom för en normalstor fastighet.

Under vinterhalvåret kan trapphuset behövas städas litet oftare.

KONTAKTA OSS FÖR PRISINFORMATION GÄLLANDE TRAPPHUSSTÄD I ÖSTERMALM

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt webbformulär för att boka tid för besök.

Det är tryggt och säkert att anlita Anne Blom Städ & Service. Prata med oss om när du behöver anlita Trappstädning Östermalm.

Städtjänster för privatpersoner i ÖstermalmStädtjänster för företag i Östermalm
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Städfirma
Lokalvård

ANNE BLOM – STÄDFÖRETAGET MED MILJÖTÄNK!

Anne Blom Städ & Service är djupt engagerade i miljötänk och miljöarbete. Vi använder noggrannt utvalda, miljömärkta produkter i vårt arbete.

Läs mer om Anne Bloms miljöarbete.

Trappstädning Östermalm

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26