storstädning östermalm

STORSTÄDNING Östermalm

STORSTÄDNING Östermalm

Storstädning Östermalm – Låt oss städproffs göra jobbet istället!

Storstädning Östermalm är först och främst för privatpersoner, men även för företag i Östermalm och i hela Stockholm.

Storstäda själv? Visst, det är skönt när det är klart. Men det tar tid. Och det är jobbigt. Slitsamt för din rygg, dina knän och dina händer. Låt oss proffs göra jobbet istället! 

Vid vissa tillfällen, som efter en flytt eller renovering behövs en större städning där vi rengör hela hemmet. Vi råder er att starta upp med tjänsten Storstädning innan vi påbörjar en regelbunden hemstädning. Känner ni att hemmet behöver ett extra lyft från golv till tak, kan man självklart beställa storstädningstjänsten separat. 

Anne Blom har hjälpt flera kunder på Östermalm med att göra hem och företag skinande rena.

STORSTÄD ÖSTERMALM – VI GÖR HEM OCH FÖRETAG SKINANDE RENA

Storstädning Östermalm heter vår tjänst för storstädning av ditt hem inför regelbunden hemstädning eller för enstaka tillfällen då hemmet behöver ett extra upplyft. Vi på Anne Blom är stolta över vårt yrke och vi är experter på vårt hantverk! Vi lägger stor vikt på kundbemötandet och blicken för det lilla extra. 

Med 20 år i städbranschen lovar vi på Anne Blom Städ & Service att samtliga städtjänster är såväl tryggt som seriöst. All personal är kontrollerade i belastningsregistret och är legitimerade. Våra städteam har goda erfarenheter och de kunskaper som krävs för storstädning av er bostad. 

Vi värnar om miljön, såväl som er bostad som för er och städpersonalen som för vår vackra natur. Därför använder vi bara utvalda miljömärkta städprodukter som skonar både ert hem och miljön.

DAGS FÖR STORSTÄDNING i ÖSTERMALM? — KONTAKTA OSS REDAN I DAG FÖR RÄTT!

Vi utför storstädning i hela Stockholmsområdet. Vår legitimerade personal ser till att era saker tas om hand med stor försiktighet och noggrannhet. Vi använder noga utvalda städprodukter för att värna om såväl miljön som ert hem.

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring vår Storstädning Östermalm.

Vad kostar storstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN STORSTÄDNING Östermalm.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

BRA ATT TÄNKA PÅ

  • Plocka undan så mycket som möjligt på och i hyllor samt ovanpå garderober, det sparar mycket tid.
  • Se till att eventuella nycklar till fönster finns tillgängliga samt plocka gärna undan från fönsterbrädor.
  • Vi flyttar aldrig tunga möbler såsom soffor, sängar eller spisar, då det kan skada era ytor. Vänligen flytta på de möbler som vi ska städa under eller bakom.
  • Om ni önskar städning bakom spis, kyl eller frys, var vänlig och dra fram vitvarorna.
  • För rengöring under badkar med front, vänligen montera av badkarsfronten innan.

VAD INGÅR I STORSTÄD?

DAGS FÖR STORSTÄDNING Nacka? – KONTAKTA OSS REDAN I DAG!

Vi utför storstädning i hela Stockholmsområdet. Med legitimerad städpersonal ser till att ert hem tas om hand med stor försiktighet och noggrannhet. Vi använder noga utvalda miljömärkta städprodukter för att värna om såväl miljön, städpersonalen som era möbler och inredningar i hemmet.

Städtjänster för privatpersoner i ÖstermalmStädtjänster för företag i Östermalm
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Städfirma
Lokalvård

STORSTÄDNING NACKA MED RUT-AVDRAG

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du har rätt till att ansöka om skatteavdrag för husarbeten så som städhjälp. Grundregeln för att utnyttja rutavdrag för städservice är att storstädningen måste ha utförts i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. För att få avdrag för städhjälp som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för städtjänsten. På skatteverkets hemsida kan ni läsa mer om vad som räknas som bostad och vad som ger rätt till rutavdrag, www.skatteverket.se

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring vår Storstädning Östermalm.

kontakta oss