Golvvård Östermalm

GOLVVÅRD Östermalm

Golvvård Östermalm

Golvvård Östermalm är en tjänst Anne Blom erbjuder företag i Östermalm. Med specialistkompetens inom golvvård tar vi hand om alla typer av golv åt företagare i Östermalm.

Ett välskött golv håller längre. Efter vår behandling ger golvet det intryck och den känsla som ett riktigt bra golv ska ge.

Oavsett om du har trägolv, plastgolv, stengolv eller klinkergolv eller någon annan typ av golv står våra kompetenta golvvårdare till din tjänst. Vi hjälper dig att återställa golvytor efter slitage som uppstått under årens gång.

Golvvård är en hel vetenskap. Vi ser till att hålla oss ajour med de senaste rörnen och teknikerna för att alltid ha aktuella kunskaper om material och behandlingsmetoder.

Generellt sätt inleds arbetet med en mycket noggrann maskinrengöring. Utefter det behandlar vi golvet steg för steg för att återställa den utslitna golvytan och avslutar sedan med en finish.

Vi kan erbjuda alla företag i Östermalm med omnejd den vård och omsorg era golv behöver!

GOLVVÅRD I ÖSTERMALM – FÖR ETT SKINANDE RENT RESULTAT!

Golvvådare Östermalm – som värnar om ditt golv och vår miljö hittar du hos oss. Anne Blom Städ & Service arbetar med noga utvalda miljömärkta produkter. På så sätt minimeras påverkan på såväl miljön som ditt företags golv.

Vi använder oss av smarta arbetsmetoder och har höga krav på rengöringsprodukter. Detta är bra för såväl företagarnas golv som för Östermalm fina miljö!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN GOLVVÅRD Östermalm.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här har vi svarat på några frågor som ofta dyker upp i och med golvvård. Vi hoppas att dessa svar hjälper dig att förstå vilken typ av golvvård som vi kan erbjuda.

VAD INGÅR I GOLVVÅRD?

Golvvård Östermalm – KONTAKTA OSS FÖR PRIS OCH RÅDGIVNING

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Östermalm? Då kan vi erbjuda dig en mängd professionella städtjänster.

Anne Blom Städ & Service har hjälpt kunder runt om i Östermalm med att göra både hem och företag skinande rena.

Är ni på väg att flytta till, från eller inom Östermalm tar vi gärna hand om er flyttstädning och visningsstädning. Vi tar självklart också hand om er regelbundna veckostädning så att ni får mer tid över till annat!

Anlita oss vid behov av:

strandvagen ostermalm
  • Kontorsstäd
  • Trappstäd
  • Golvvård
  • Bygg- och Etableringsstäd

Alla våra tjänster hittar du i huvudmenyn till vänster.

Städtjänster för privatpersoner i ÖstermalmStädtjänster för företag i Östermalm
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Städfirma
Lokalvård

GOLVVÅRDARE ÖSTERMALM – TILL DIN TJÄNST, FÖR ETT SKINANDE RENT RESULTAT!

Ring vår kunniga kundservice på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriv till oss via vårt webbformulär om du undrar något kring vår tjänst: Golvvård Östermalm.

kontakta oss