VISNINGSSTÄDNING östermalm

Visningsstädning Östermalm

Visningsstädning Östermalm är en tjänst som är till för dig som står inför att sälja din bostad i Östermalm och i Stockholms län. Hur du lyckas göra en framgångsrik affär beror till stor del på upplevelsen vid visningen av din bostad. Doftar toaletterna fräscha och nystädade? Får man lust att börja baka eller laga middag i köket? Är fönsterna gnistrande rena och visar upp utsikten på bästa möjliga sätt? Vill man genast börja inreda och förgylla lokalerna med färgglad design och roliga idéer? Ja, det är precis så en köpare vill känna efter en visning.

Vill du ha en framgångsrik affär och få ut det mesta möjliga av din försäljning? Beställ en professionell visningsstädning inför visningen av din bostad i Östermalm hos Anne Blom Städ & Service, vi är experter inom städbranschen.

Anne Blom har hjälpt kunder runt om i Östermalm med att göra både hem och företag skinande rena. Vi har 20 års erfarenhet av städuppdrag vid såväl visningar som flytt, både i Östermalm och runt om i hela Stockholm.

Skall du flytta inom Östermalm eller är du på väg att flytta därifrån? Kontakta oss, vi tar hand om er flyttstädning och visningsstädning. Självklart tar vi även hand om er regelbundna veckostädning så ni får mer tid över till annat!

Vi hjälper dig att göra en lyckad affär genom att göra rätt insats på rätt ställe.

VISNINGSSTÄD ÖSTERMALM – SOM VÅRDAR HEMMET OCH MILJÖN

Visningsstädning Östermalm är vår städtjänst för er som är på väg att sälja er bostad såväl som runt om som i Östermalm.

Visningsstädning Östermalm

Vi på Anne Blom Städ & Service arbetar med kvalitet och miljö i åtanke. Det är viktigt för oss att resultatet av visningsstädningen inte bara är rent och fräscht utan även är skött på ett professionellt och miljövänligt sätt. Vi skyddar och bevarar samtliga ytor i hemmet genom att använda oss utav rätt städprodukter. Vårt sortiment av städprodukter är noga utvalda i avsikt att bevara ert hem och spara på vår fantastiska miljö såväl i Östermalm kommun som i hela Stockholm.

Vi erbjuder professionell visningstädning i Östermalm. Ni hittar alla våra städtjänster i vår meny till vänster.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN VISNINGSSTÄDNING östermalm.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

CHECKLISTA FÖR VISNINGSSTÄD PÅ ÖSTERMALM

Inför en visningsstädning, tänk på att det är viktigt för helhetsintrycket vid en lägenhetsvisning att det råder harmoni och balans.

  • Undanplockning sker i hallen så att den ser välkomnande ut
  • Krukväxter ställs med solsidan in, borttagning av vissna blad
  • Gardiner hängs snyggt och blomkrukorna ställs i symmetri
  • Dukar och mattor läggs snyggt, tillpuffning av kuddar i soffor
  • Sladdar göms undan
  • Böcker och pärmar ska stå kant i kant i hyllor

VAD INGÅR I VISNINGSSTÄD?

Visningsstäd Östermalm RUT-AVDRAG — SÅ FUNGERAR DET

Vad är då RUT-avdrag och hur fungerar det? RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper rot- eller rut tjänster ansöker inte själv om avdraget. Det gör den som har utfört arbetet. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan som skickas till dig.

Städtjänster för privatpersoner i ÖstermalmStädtjänster för företag i Östermalm
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Städfirma
Lokalvård

Om du kan ta del av avdraget eller ej beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort.

Läs mer på Skatteverket.se

Dags att sälja din bostad? Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt webformulär för att boka en Visningsstädning Östermalm!