fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Kontorsstädning östermalm

Kontorsstädning östermalm

KONTORSSTÄDNING Östermalm

Kontorsstädning Östermalm

Kontorsstädning Östermalm med Anne Blom Städ & Service är en professionell städtjänst för både stora och små företag i hela Stockholm. Vi har flera olika städ och servicetjänster i Östermalm för företagare, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare.

Skapa förutsättningar för att personalen ska trivas och prestera bättre på jobbet i en ren och fräsch arbetsmiljö och ge företagets besökare ett riktigt gott första intryck när de besöker ert kontor i Östermalm med Anne Blom Städ & Service! Med oss som städföretag får ni ett skinande rent resultat av vår kontorsstädning för företag etablerade i Östermalm!

Kontorsstädning ÖSTERMALM SOM TAR DIN LOKAL TILL NYA HÖJDER

Vi kontors städar utifrån företagens behov och önskemål. Vi städar företagens kontor på dagtid, och vanligtvis utför vi företagsstädningen tidigt på morgonen innan personalen är på plats. Ni väljer självklart själva vad som passar er bäst!

De vanligaste städintervaller av företagskontor är:

  • Varje dag
  • 2 gånger/veckan
  • 1 gång/veckan
  • varannan vecka

Vi erbjuder även trappstäd, etablerings- och byggstäd och golvvård för företag som är belägna i Östermalms kommun. Alla städtjänster som vi erbjuder företag hittar ni i huvudmenyn till vänster.

Anlita oss för kvalitets städning för Östermalms stora som små företag!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN KONTORSSTÄDNING Östermalm.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om kontorsstädning, vi går igenom vad som ingår och hur en kontorsstädning går till. Vill du att vi kommer och städar på ert kontor kan du enkelt ta kontakt med oss via formuläret eller ringa oss direkt, vi ger dig gladeligen en offert.

VAD INGÅR I KONTORSSTÄDNING?

VARFÖR ÄR DET VIKTIGT MED ETT RENT KONTOR?

Ett rent kontor är viktigt då det är ditt ansikte utåt gentemot kunder, klienter och samarbetspartners. Är era lokaler smutsiga kan det påverka ert anseende negativt. Det är också viktigt för er personal att ha en ren miljö att jobba i, det är vida känt att en damm och en allmänt smutsig miljö lockar till sig mängder med bakterier som i värsta fall kan få er personal att bli sjuk.

NÄR KAN NI PÅ ANNE BLOM UTFÖRA EN KONTORSSTÄDNING?

Vi älskar när vi kan städa ert kontor under dagtid och därigenom bygga en relation med er som kund och där ni enkelt kan kommunicera direkt med vår personal då alla pratar svenska eller engelska. Ibland fungerar det inte med städning dagtid, tex. vid stora kontorslandskap och då brukar vi lägga kontorsstädningen tidigt på morgonen så att vi är klara med dammsugningen tills telefonerna börjar ringa.

VI HAR FLERTALET KONTOR I STOCKHOLM, KAN VI FÅ EN HELHETSLÖSNING FÖR SAMTLIGA KONTOR?

Ja det går bra, vi kan komma fram till en bra lösning om ni har flera kontor som behöver städas.

HUR OFTA KAN NI KOMMA OCH STÄDA?

För kontor så rekommenderar vi att ni ansluter er till en veckovis städning, vid större kontor med mycket folk i rörelse så kan det behövas mer än så, hör av dig till oss för att berätta om ditt kontors behov så kan vi komma fram till en bra lösning som passar just ditt företag och kontor.

KONTORSSTÄDNING ÖSTERMALM – EN TRYGG STÄDTJÄNST FÖR ÖSTERMALMS FÖRETAG

Kontorsstäd Östermalm är en städtjänst som vi erbjuder alla företag i Östermalm med omnejd.

strandvagen ostermalm

Anne Blom Städ & Service är ett professionellt städföretag med 20 års erfarenhet av städbranschen och vi garanterar er både ett tryggt och säkert samarbete. Vi värnar om er som kund och försöker alltid sträva efter att ha återkommande städpersonal för alla våra kunder.

Samtliga i städpersonalen är legitimerade, kollektivanslutna och försäkrade. De har även tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Vid byggstädning på byggarbetsplatser är de även ID 06-legitimerade.

Städtjänster för privatpersoner i ÖstermalmStädtjänster för företag i Östermalm
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Städfirma
Lokalvård

KONTORSSTÄDNING i Östermalm OCH ALLT I ALLO-TJÄNSTER

Anne Blom Städ & Service företagskunder i Östermalm och Stockholm anlitar oss även för andra tjänster utanför kontorsstädningen.

Service och tjänster som vi erbjuder:

  • Vi kan se till att kontors- och förbrukningsmaterial finns på plats.
  • Vi kan se till att kaffeförråden är påfyllda och kaffemaskinen rengjord.
  • Behöver ni hjälp med enklare vaktmästeritjänster är det bara säga till!

“Allt i Allo” är ett perfekt komplement till er kontorsstädning. Prata med oss så hjälper vi er på bästa möjliga sätt.

Tveka inte att kontakta oss för frågor kring Kontorsstädning i Östermalm!

Kontorsstädning östermalm

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26