RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Nyheter

nyheter

2020-11-19

Hej på er!

Jag vill bara lugna er som kund hos oss att vi har vidtagit åtgärder för att skydda oss och er för minskad spridning av viruset, nu när ”andra vågen” är här.

Detta gör vi genom att ingen av vår personal åker kommunalt till eller från jobbet nu utan alla samåker i våra bilar. Personalen är också mycket noggranna med god handhygien samt att vi städar alla toaletter och dörrhandtag med alkohol. Vi använder handskar och munskydd när vi städar hos alla våra kunder, detta för att minimera risker.

Utöver detta så har vi internt ändrat på ett flertal rutiner för att skydda oss mot viruset.

Vi ber er att hjälpa till genom att meddela oss om någon är sjuk hemma hos er – då kommer vi inte komma till er för att städa.

Team Anne Blom


2020-09-09

Anne Blom Städ och Service klimatkompenserar sina utsläpp av växthusgaser genom att odla träd i Vi-skogen.


2020-05-11

Hej på er,

Jag vill bara lugna er så här i Coronatider med att vi på Anne Blom Städ & Service inte har någon sjuk i personalgruppen.

Vi åker tillsammans i våra bilar till och från jobbet och undviker därigenom att åka i kommunaltrafiken.

Vårt arbete innebär att arbeta med hygien så vi vet vikten av att tvätta våra händer och vi städar nu dessutom samtliga toaletter och handtag med ytdesificering. 

Så känn er inte oroliga för att vi skall sprida smitta – däremot ber vi er kunder att avboka om ni har någon sjuk hemma för då vill vi inte komma in.

Vi städar nu extra hos många av våra kontor som vill att vi kommer och städar handtag och toaletter med ytdesificering – något vi naturligtvis även kan hjälpa våra hemstädskunder med.

Med hopp om att detta inte blir för långdraget!

Vänligen

Anne Blom


2020-05-12

Anne Blom får Diplom för sina generösa gåvor till Operation Smile

Vad kostar äldreflytt?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är opt-smile-txt-desk-3.png

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26