garanti och kvalitet

Anne Bloms garanti och kvalitet ger dig trygghet

Sedan starten på 1990-talet innebär kvalitetstänkande för oss att alltid ha 100 procent nöjda kunder. Detta uppnår vi genom noggrannhet, ärlighet och personligt ansvar hos våra medarbetare i det dagliga arbetet.

Eftersom att våra medarbetare har olika specialkompetenser, så handplockar vi dem som är bäst lämpade för varje städuppdrags specifika karaktär. Det gör att vi kan garantera ett högklassigt genomfört arbete. Om något trots allt visar sig vara otillräckligt utfört, rättar vi omgående till detta.

VI LÄMNAR GARANTIFOLDER PÅ VÅRA STÄDNINGAR

Efter genomförd flyttstädning lämnar vi en garantifolder. Om de som flyttar in inte är nöjda med något moment i städningen ska de vända sig till oss, så rättar vi till det som behövs.

När ny personal ska anställas lägger vi stor vikt vid att hitta de som har en naturlig talang för yrket. Vi kräver tystnadsplikt och gör en kontroll i belastningsregistret. Viktigt för oss är att ta till vara allas specifika förmågor genom att vidareutbilda personalen. Vi föredrar ofta att satsa på den som kanske inte har en renodlad städutbildning – men har den rätta blicken!

Alla Anne Blom omfattas av två kollektivavtal. Almega för städning på företag och privat, samt Sveriges Byggindustrier för byggstädning.

legitimerad städpersonal

VI HAR ID 06-LEGITIMERAD STÄDPERSONAL

Samtlig personal är ID 06-legitimerade när de besöker byggarbetsplatser.

VAD ÄR ID 06?

Det är FotoID-kort som Sveriges Byggindustrier i samverkan med Byggbranschen har skapat standarden för. Syftet med detta är framför allt att försvåra svartarbete samt ekonomisk brottslighet, och att höja säkerheten på byggen.

Vad kostar hemstädning?
vi städar ditt hem så du kan njuta av livet