RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

OM OSS

OM OSS

Poängen med städning är att det blir så mycket roligare att stöka till

Med över 20 års erfarenhet av städ och service, erbjuder Anne Blom städtjänster av den högsta kvaliteteten till privat- och företagskunder i hela Stockholm.

Vårt erbjudande präglas av kundfokus, flexibilitet, noggrannhet och ansvarstagande – för tjänsterna som vi levererar till våra kunder, för våra medarbetare, och för miljön.

Våra 50 anställda är noga utvalda för sin ärlighet, sitt sunda förnuft, och det där lilla extra – en känsla för detaljer och en vilja att ställa upp för våra kunder. Alla talar också svenska eller engelska.

Anne Blom
Originalet

Miljö & ansvar

Vi gör vad vi kan för att ta hand om vår planet. Vi använder oss av skonsamma miljömärka rengöringsprodukter och använder i första hand olika typer av mikrofibermaterial, allt för att minska användningen av kemikalier när vi städar. Vi använder oss också av sunt förnuft och när vi kommer till dig, är allt städmaterial alltid nytvättat och fräscht.

Vi klimatkompenserar genom biståndsorganisationen Vi-skogen.

Vi-skogen

Kvalitet & garanti

Vi siktar alltid på att ha 100% nöjda kunder. Om något mot förmodan skulle bli fel, rättar vi alltid till det omgående.

Vi kräver tystnadsplikt och gör alltid en kontroll i belastningsregistret. All vår personal omfattas av två kollektivavtal: Almega för städning på företag och privat, och Sveriges Byggindustrier för byggstädning.

Diskretion och säkerhet

Alla som jobbar på Anne Blom är fullt försäkrade, omfattas av kollektivavtal och har tystnadsplikt. Alla anställda är självklart kontrollerade i Polisens belastningsregister och för vistelse på byggarbetsplatser är ID 06 en säkerhetsstandard.

För att kunna garantera våra kunder full trygghet både i hemmet och på kontoret är sekretess en del av kulturen på Anne Blom. Här är vårt 20-åriga rykte fläckfritt.

VI HAR ID 06-LEGITIMERAD STÄDPERSONAL

Samtlig personal är ID 06-legitimerade när de besöker byggarbetsplatser. ID 06 är FotoID-kort som Sveriges Byggindustrier i samverkan med Byggbranschen har skapat standarden för.

Syftet med ID-06 är framförallt att försvåra svartarbete och ekonomisk brottslighet, och att höja säkerheten på byggen.


OPERATION SMILE

Vi skänker 200 kronor till Operation Smile varje gång ett avtal för regelbunden hemstädning, kontorsstädning eller trappstädning tecknas.

Våra kunder erbjuds även att vara med i vår Supportfamilj genom att lägga till 25 kronor extra på sin faktura varje månad för hemstädskunder, och 50 kronor extra för kontorsstädskunder. Anne Blom matchar alla Supportfamiljens gåvor med samma summa.

Läs mer på operationsmile.se

Vi stödjer Operation Smile

Poängen med städning är att det blir så mycket roligare att stöka till

Ordning och reda gör livet gladare. För om arbetsplatsen är nystädad och väldoftande, ja då vill sinnena börja skapa igen. Ny energi blommar upp och nya idéer fyller lokalerna. På dynamiska och produktiva arbetsplatser är stöket och kaoset i slutet av dagen bara ett friskhetstecken, menar vi.

MODERN STÄDNING HAR BLIVIT EN HEL VETENSKAP

När nya och moderna material blandas med gamla måste man kunna sina tvättmetoder. Baser och syror reagerar olika på textilier, stenläggningar, keramer, träslag och metallegeringar – för att inte nämna alla nya moderna lacksystem. Nya starka kemikalier försöker vi undvika så mycket som möjligt. Traditionella tvättmedel är ofta mer effektiva, mer pålitliga och definitivt mer miljövänliga.

SKÖTER MAN INTERIÖRERNA VÄL BLIR DE BARA VACKRARE MED ÅREN

Men det kräver förståelse för både måleri och hantverksmetoder. Antika franskpolerade ytor (dvs schellack) skadas av spritbaserade rengöringsmedel. Cellulosalacker ställer helt andra krav, liksom akryl-, alkyd, vinyl-, uretan- och pulverlacksbaserade färgsystem. En del ytor tål inte ens vatten, utan bildar en mjölkig blek dimma i kulören som kan vara svår att få bort. Även vaxer och polityr bör man vara försiktig med. Äldre kretonger kan lätt spricka vi oöm städning. Moderna tyger kan färga av sig. Och vissa syntetiska textilier – exempelvis acetat – smälter vid stänk av vanlig aceton och andra starka fläckborttagningsmedel.

Det kan alltså vara värt att anlita ett städbolag som förutom att erbjuda städning är genuint intresserade av historiska material och modernt miljötänk.

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26