om oss

OM OSS

OM OSS

Poängen med städning är att det blir så mycket roligare att stöka till

Med över 20 års erfarenhet av städ och service, erbjuder Anne Blom städtjänster av den högsta kvaliteten till privat- och företagskunder i hela Stockholm.

Vårt erbjudande präglas av kundfokus, flexibilitet, noggrannhet och ansvarstagande – för tjänsterna som vi levererar till våra kunder, för våra medarbetare, och för miljön.

Våra 70 anställda är noga utvalda för sin ärlighet, sitt sunda förnuft, och det där lilla extra – en känsla för detaljer och en vilja att ställa upp för våra kunder. Alla talar också svenska eller engelska.

Anne Blom
Originalet

Miljö & ansvar

Vi gör vad vi kan för att ta hand om vår planet. Vi använder oss av skonsamma miljömärka rengöringsprodukter och använder i första hand olika typer av mikrofibermaterial, allt för att minska användningen av kemikalier när vi städar. Vi använder oss också av sunt förnuft och när vi kommer till dig, är allt städmaterial alltid nytvättat och fräscht.

Vi klimatkompenserar genom biståndsorganisationen Vi-skogen. De arbetar med trädplantering och implementering av hållbara jordbruksmetoder som bekämpar både klimatförändringar och fattigdom.

Vi-skogen

Kvalitet & garanti

Vi siktar alltid på att ha 100% nöjda kunder. Om något mot förmodan skulle bli fel, rättar vi alltid till det omgående.

Vi kräver tystnadsplikt och gör alltid en kontroll i belastningsregistret. All vår personal omfattas av två kollektivavtal: Almega för städning på företag och privat, och Sveriges Byggindustrier för byggstädning.

Diskretion och säkerhet

Alla som jobbar på Anne Blom är fullt försäkrade, omfattas av kollektivavtal och har tystnadsplikt. Alla anställda är självklart kontrollerade i Polisens belastningsregister och för vistelse på byggarbetsplatser är ID 06 en säkerhetsstandard.

För att kunna garantera våra kunder full trygghet både i hemmet och på kontoret är sekretess en del av kulturen på Anne Blom. Här är vårt 20-åriga rykte fläckfritt.

VI HAR ID 06-LEGITIMERAD STÄDPERSONAL

Samtlig personal är ID 06-legitimerade när de besöker byggarbetsplatser. ID 06 är FotoID-kort som Sveriges Byggindustrier i samverkan med Byggbranschen har skapat standarden för.

Syftet med ID-06 är framförallt att försvåra svartarbete och ekonomisk brottslighet, och att höja säkerheten på byggen.

Ledningen

Admin - Anne Blom
Evita, Anita och Rikard

OPERATION SMILE

Vi skänker 200 kronor till Operation Smile varje gång ett avtal för regelbunden hemstädning, kontorsstädning eller trappstädning tecknas.

Våra kunder erbjuds även att vara med i vår Supportfamilj genom att lägga till 25 kronor extra på sin faktura varje månad för hemstädskunder, och 50 kronor extra för kontorsstädskunder. Anne Blom matchar alla Supportfamiljens gåvor med samma summa.

Läs mer på operationsmile.se

Vi stödjer Operation Smile