fbpx
hemstädning östermalm

Hemstädning Östermalm

Hemstädning Östermalm

Hemstädning Östermalm har blivit allt vanligare för oss på Anne Blom Städ & Service med skinande resultat.

Vi har utfört städning och städuppdrag både i hem och hos företag i Östermalm med strålande resultat.

Vi har städuppdrag dagligen över hela Östermalmsområdet såsom: Strandvägen, Karlaplan, Villastaden, Lärkstaden och Diplomatstaden. Vi når snabbt ut till våra kunder som vill använda sin tid till annat än att städa. Vi städar, ni får mer tid för annat.

En gemensam nämnare bland våra kunder är att man finner det svårt att få tiden att räcka till alla delar i livspusslet. Med professionell städhjälp från Anne Blom blir er vardag lite lättare och skönare.

HEMSTÄDNING ÖSTERMALM – VAD INGÅR?

Under fliken “VAD INGÅR” hittar du information om vad vi generellt utför när vi besöker ert hem. Anne Bloms kompetenta och trevliga personal gör ditt hem skinande rent och fräscht, snabbt och effektivt.

VI STÄDAR EFTER ERA BEHOV – HEMSTÄDNING ÖSTERMALM

Många kunder i Östermalmsområdet har redan valt hemstäd Östermalm från Anne Blom. Dessa kunder väljer oftast att få städat varje eller varannan vecka. Hur ofta man vill ha hjälp med städningen beror på olika saker som bostadens storlek, antal boendeoch hur vardagen ser ut.

När du väljer hemstädning från Anne Blom Städ & Service kan du t ex välja att låta Anne Blom utföra:

Hemstädning Östermalm
  • en större och mer genomgående städning ena veckan
  • och en lättare städning den andra

Storstädning och fönsterputs är städtjänster du kan tillföra din vanliga veckostädning.

Vår personal har alltid med sig allt städmaterial som behövs vid er hemstädning, även stegar och dammsugare. Med Anne Blom som städbolag behöver ni aldrig tvätta trasor eller se till att handla rengöringsmedel.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Hemstädning i Östermalm

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I HEMSTÄD?

VILKA PASSAR VÅR HEMSTÄDNINGSTJÄNST FÖR DEJ ?

Vi tar oss an i stort sett de flesta kunder oavsett utformningen och storleken på hemmet som skall städas, det betyder att vi städar allt från små lägenheter till stora villor. Den gemensamma nämnaren för våra kunder är att de har svårt att få tiden att räcka till och det är den främsta anledningen till att de vill ha hjälp med sin hemstädning.

HUR FUNGERAR DET FÖRSTA GÅNGEN VI KOMMER OCH STÄDAR?

Vi rekommenderar att vi startar med en storstädning om du inte har haft professionell städning innan. Om du har möjlighet att möta upp oss hemma första gången vi från Anne Blom kommer hem till dig, så kan du gå igenom dina önskemål direkt med vår personal.

Vi skriver sedan kundinformation om just er städning så att vår personal alltid vet vad som gäller.

Om du inte har möjlighet att möta oss hemma vid första besöket så kan du posta nycklar till oss i förväg, eller svänga förbi vårt kontor i Hägersten (som ligger på Västberga Allé 36 A) och lämna över nycklarna personligen under kontorstid.

KAN MAN KOMMA ÖVERENS OM EXAKT VAD SOM SKALL INGÅ I EN HEMSTÄDNING ?

Vi är väldigt öppna när det kommer till dina önskemål och vi tar gärna emot specifika instruktioner från dig, vill du veta vad som normalt ingår i en hemstädning kan du se det i listan som du hittar ovanför. Om du har övriga önskemål utöver detta så diskuterar vi gärna det med dig och du kan med fördel ange detta i formuläret när du kontaktar oss i formuläret som du hittar där.

VAD BASERAS PRISET PÅ FÖR MIN HEMSTÄDNING ?

Den första faktorn som vi baserar priset på är storleken på den yta som skall städas. Den andra faktorn är om några extra tillval utöver de som redan finns listade i vår ordinarie lista på ytor som skall städas, det är den listan som du ser ovan. Vill du veta exakt vad vi kan erbjuda dig så ber vi dig att kontakta oss för en offert.

BÖR JAG BLI EN VECKOKUND?

Att vara en veckokund hos oss innebär att vi kommer hem till dig och utför en hemstädning en gång i veckan, denna tjänst är vanligast för familjeboenden där man bor fler än 2 personer och har barn.

Det brukar vanligtvis bli ganska stökigt när man har barn hemma och då krävs det en veckostädning för att hålla en jämn standard. För familjer så är det ofta inte tillräckligt med att endast ha 2 städningar i månaden och därför rekommenderar vi dig med barn hemma att välja vår veckostädning

OM DU UPPFYLLER FÖLJANDE KRITERIER BÖR DU BLI EN VECKOKUND

1. Du vill spara mycket tid varje vecka genom att lämna bort ansvaret för städning.
2. Du vill att ditt hem alltid ska hålla en hög standard och upplevas som rent och fräscht.

Stockholms mest rekommenderade städföretag

Stockholms mest rekommenderade städföretag

TRYGG OCH TREVLIG PERSONAL FÖR EN PÅLITLIG STÄDNING I ÖSTERMALM

Vi jobbar i största möjliga mån efter att samma trygga personal återkommer till dig som kund. Vår personal är alltid legitimerade, kollektivanslutna och försäkrade. Vi vill att våra kunder känner sig trygga och blir trevligt bemötta av vår personal.

Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder förminskar vi vår inverkan på naturen. 

HEMSTÄDNING OCH RUT-AVDRAG I ÖSTERMALM

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper ROT- eller RUT-TJÄNSTER ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget. Det gör den som har utfört arbetet. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du har rätt till avdraget samt hur stort avdrag du kan göra kan du läsa mer om hos Skatteverket.se.

Städtjänster för privatpersoner i ÖstermalmStädtjänster för företag i Östermalm
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Städfirma
Lokalvård

HEMSTÄDNING ÖSTERMALM – EN STÄDTJÄNST FRÅN ANNE BLOM STÄD & SERVICE

Kontakta gärna oss via telefon på nummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär kring frågor rörande Hemstädning Östermalm!

kontakta oss