Flyttstädning Östermalm

Flyttstädning Östermalm

Flyttstädning Östermalm med Anne Blom städföretag ger er mer tid över till annat och ni slipper tänka på allt som rör sig om städning inför och efter flytten.

Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om i Östermalm med ett skinande rent resultat.

  • Anne Blom står till tjänst med flyttstädning i Östermalm när du behöver det
  • Om du behöver hjälp med beläggningar som inte släpper
  • Städa svåråtkomliga skrymslen och vrår inför och efter en flytt.

Vi städar fastigheten så att en professionell inspektör blir mer än nöjd.

Våra medarbetare jobbar noggrant, snabbt och är trevliga. Dessutom kan våra lokalvårdare i Östermalm ge dig bra råd kring hur dina visioner bäst kan förverkligas.

Vi lämnar alltid efter oss Anne Bloms garantifolder till den som övertar bostaden.

FLYTTSTÄD I ÖSTERMALM MED KOMPETENS OCH ERFARENHET

Flyttstädning Östermalm

Anne Blom Städ & Service är flyttstädarna i Östermalm som gör det mesta inom lokalvård. Vi vet vad som krävs för att få fram ett strålande rent resultat.

Vi strävar alltid efter ett gott samarbete och vi värdesätter alltid kommunikationen mellan er som kund och oss som företag. Fråga oss gärna om vad som har gjort tidigare och om våra referenser inom flyttstädning.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Flyttstädning Östermalm.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här nedanför hittar du svar på vanliga frågor som våra kunder brukar ha om flyttstädning. Har du några frågor som du inte hittar svar på här så kan du enkelt kontakta oss personligen så svarar vi på alla dina frågor du kan tänkas ha om städning i samband med flytt.

VAD INGÅR I FLYTTSTÄDNING?

VAD INGÅR I EN FLYTTSTÄDNING UTFÖRD AV ANNE BLOM?

Vi följer de normer som Mäklarsamfundet satt upp. För en genomgående lista på vad som ingår i flyttstädningen kan du läs mer här.

VILKA TYPER AV BOSTÄDER KAN NI FLYTTSTÄDA?

Vi tar oss an alla typer av bostäder för denna tjänst, både hyresrätter och bostadsrätter.
För samtliga bostäder erbjuder vi även en visningsstädning för att säkerställa att ditt hem är fräscht, snyggt och inbjudande när du ska ha visning för din bostad. Detta är ett enkelt sätt att få potentiella köpare att vilja köpa just din bostad.
Vad det gäller hyresrätter har man en hyresvärd som måste godkänna städningen innan du flyttar ut, genom att anlita oss kan du vara säker på att få en flyttstädning som uppfyller kraven för hur en bostad skall städas vid utflyttning och på det viset undvika alla extra avgifter som annars kan tillkomma om något inte är utfört till din hyresvärds belåtenhet.

HUR LÅNGT I FÖRVÄG MÅSTE JAG BOKA?

Vi kan ofta ta oss an lite mer brådskande ärenden. Vi rekommenderar dock att du har lite framförhållning och hör av dig till oss i någorlunda god tid, speciellt om städningen måste ske i ett månadsskifte.

MÅSTE ALLA MÖBLER VARA UTFLYTTADE?

Ja, alla möbler bör vara borttagna när flyttstädningen genomförs. På det viset kommer vi kunna göra ett mer effektivt jobb.
Har du en hyrt en möblerad bostad kan vi givetvis också utföra en så kallad möblerad flyttstädning, det enda du behöver tänka på är att uppge detta vid din bokning.

VAD HÄNDER OM HYRESVÄRDEN ELLER NÄSTA PERSON SOM FLYTTAR IN INTE ÄR NÖJD?

Vi är stolta att kunna erbjuda en garantifolder som lämnas i bostaden till dem som flyttar in. De kan i sin tur kontakta oss om de hittar något som de inte är nöjda med, så lovar vi att rätta till det. På detta vis behöver du inte oroa dig över att få din flyttstädning godkänd eller inte eftersom att vi på Anne Blom tar hand om den biten.
Det finns hundra andra saker att tänka på än just flyttstädningen när man flyttar ut och vi är glada att kunna avlasta dig i den situationen, så att du kan koncentrera dig på att flytta till din nya bostad istället.

PROFESSIONELL STÄDFIRMA SOM VÄRNAR OM VÅR MILJÖ

Vi på Anne Blom har ett genuint miljötänk. Flyttstäd Östermalm från Anne Blom innebär att vi arbetar med skonsamma städprodukter. Som städbolag tar vi vårt ansvar för att värna om miljön i Östermalm och bevara bostadens alla ytor.

Vår personal arbetar med en försiktighet och med stor respekt för ert hem. Vi har kunskaperna som krävs för att flyttstädningarna tas om hand på såväl rätt som ett miljövänligt sätt.

Städtjänster för privatpersoner i ÖstermalmStädtjänster för företag i ÖstermalmHär finns Anne Blom, Stockholmsregionen
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Städfirma
Lokalvård
Tyresö
Värmdö
Vaxholm
Österåker
Lidingö
Stockholm
Vasastan
Rimbo
Södermalm
Stockholm City
Sundbyberg
Bromma
Danderyd
Enskede
Södertälje
Solna
Åkersberga
Essingen
Gamla stan
Handen
Huddinge
Johanneshov
Kungsholmen
Mariefred
Nacka
Norrmalm
Norrtälje
Järfälla
Sollentuna
Täby
Upplands Väsby

ANNE BLOM STÄD & SERVICE – DIN STÄDPARTNER VID FLYTTSTÄDNINGAR

Kontakta vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms städtjänster på Östermalm.

Varmt välkommen till Anne Bloms flyttstäd – när du vill anlita bra personal för Flyttstädning Östermalm!