fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

flyttstädning Vasastan

flyttstädning Vasastan

Flyttstädning Vasastan

Flyttstädning Vasastan

Flyttstädning Vasastan med Anne Blom ditt städföretag ger dig mer tid över till annat och du slipper tänka på allt som rör sig om städning inför och/eller efter flytten.

Anne Blom Städ & Service har flyttstädat i många hem och hos företag runt om och i Vasastan med ett skinande rent resultat, som inspektörerna har varit nöjda med.

Vi har haft kunder ifrån dessa delar av Vasastan:

 • Birkastaden
 • Rörstrand
 • Bellevue
 • Röda bergen
 • Sibirien
 • Atlasområdet
 • Odenplan
 • S.t Eriksplan

FÖR DIG I VASASTAN:
FLYTTSTÄDNING I ALLA SKRYMSLEN OCH VRÅR!

Du vet hur viktigt det är med flyttstädning och du ser säkert helst att en professionell inspektör blir nöjd med resultatet. Så om du behöver hjälp med beläggningar som inte släpper eller med att städa svåråtkomliga skrymslen och vrår inför och efter en flytt, så står Anne Blom till tjänst med effektiv och kompetent flyttstädning i Vasastan.

Flyttstädning Stockholm

Vi städar fastigheten så att en professionell inspektör blir mer än nöjd. Våra medarbetare jobbar noggrant, snabbt och är trevliga. Våra lokalvårdare i Vasastan kan dessutom ge dig bra råd kring hur dina visioner för din lägenhet eller lokal bäst kan förverkligas.

 • Vi lämnar alltid efter oss Anne Bloms Garantifolder till den som övertar bostaden, vilket innebär att vi snabbt och effektivt kan åtgärda eventuella missar i städningen.
Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Flyttstädning Vasastan.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här nedanför hittar du svar på vanliga frågor som våra kunder brukar ha om flyttstädning. Har du några frågor som du inte hittar svar på här så kan du enkelt kontakta oss personligen så svarar vi på alla dina frågor du kan tänkas ha om städning i samband med flytt.

VAD INGÅR I FLYTTSTÄDNING?

VAD INGÅR I EN FLYTTSTÄDNING UTFÖRD AV ANNE BLOM?

Vi följer de normer som Mäklarsamfundet satt upp. För en genomgående lista på vad som ingår i flyttstädningen kan du läs mer här.

VILKA TYPER AV BOSTÄDER KAN NI FLYTTSTÄDA?

Vi tar oss an alla typer av bostäder för denna tjänst, både hyresrätter och bostadsrätter.
För samtliga bostäder erbjuder vi även en visningsstädning för att säkerställa att ditt hem är fräscht, snyggt och inbjudande när du ska ha visning för din bostad. Detta är ett enkelt sätt att få potentiella köpare att vilja köpa just din bostad.
Vad det gäller hyresrätter har man en hyresvärd som måste godkänna städningen innan du flyttar ut, genom att anlita oss kan du vara säker på att få en flyttstädning som uppfyller kraven för hur en bostad skall städas vid utflyttning och på det viset undvika alla extra avgifter som annars kan tillkomma om något inte är utfört till din hyresvärds belåtenhet.

HUR LÅNGT I FÖRVÄG MÅSTE JAG BOKA?

Vi kan ofta ta oss an lite mer brådskande ärenden. Vi rekommenderar dock att du har lite framförhållning och hör av dig till oss i någorlunda god tid, speciellt om städningen måste ske i ett månadsskifte.

MÅSTE ALLA MÖBLER VARA UTFLYTTADE?

Ja, alla möbler bör vara borttagna när flyttstädningen genomförs. På det viset kommer vi kunna göra ett mer effektivt jobb.
Har du en hyrt en möblerad bostad kan vi givetvis också utföra en så kallad möblerad flyttstädning, det enda du behöver tänka på är att uppge detta vid din bokning.

VAD HÄNDER OM HYRESVÄRDEN ELLER NÄSTA PERSON SOM FLYTTAR IN INTE ÄR NÖJD?

Vi är stolta att kunna erbjuda en garantifolder som lämnas i bostaden till dem som flyttar in. De kan i sin tur kontakta oss om de hittar något som de inte är nöjda med, så lovar vi att rätta till det. På detta vis behöver du inte oroa dig över att få din flyttstädning godkänd eller inte eftersom att vi på Anne Blom tar hand om den biten.
Det finns hundra andra saker att tänka på än just flyttstädningen när man flyttar ut och vi är glada att kunna avlasta dig i den situationen, så att du kan koncentrera dig på att flytta till din nya bostad istället.

NÄR DU VILL HA FLYTTSTÄD VASASTAN MED KOMPETENS OCH ERFARENHET

Vi är flyttstädarna i Vasastan som inte bara utför flyttstädning utan också gör gör det mesta inom lokalvård. Kanske behöver du också hjälp med visningsstädningen?

VI VET VAD SOM KRÄVS FÖR ATT FÅ FRAM ETT STRÅLANDE RESULTAT!

Vi strävar alltid efter ett gott samarbete och vi värdesätter alltid en god kommunikation med våra kunder.

Vi har utfört flyttstäd i Vasastan och omgivande stadsdelar under många år, så fråga oss gärna var vi har varit och om våra referenser inom flyttstädning. Kanske var det rent av vi som flyttstädade hos grannen?

PROFESSIONELL STÄDFIRMA SOM SÄKRAR DIN FLYTT OCH VÄRNAR OM VÅR MILJÖ

Vi på Anne Blom har ett djupt miljötänk och arbetar därför enbart med skonsamma städprodukter som värnar om vår fina men ack så ömtåliga miljö här i Vasastan. Vi ser till att din flyttstädning genomförs såväl rätt och effektivt som på ett miljövänligt sätt.

Vår personal arbetar med försiktighet och stor respekt för ditt hem. Vi har kunskaperna som krävs för att ta hand om och bevara din bostads alla ytor.

Kontakta oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms städtjänster i Vasastan.

Städtjänster för privatpersoner i VasastanStädtjänster för företag i VasastanAxplock
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Tyresö
Värmdö
Vaxholm
Österåker
Lidingö
Stockholm
Täby
Rimbo
Östermalm
Södermalm
Stockholm City
Sundbyberg
Bromma
Danderyd
Enskede
Södertälje
Solna
Åkersberga
Essingen
Gamla stan
Handen
Huddinge
Johanneshov
Kungsholmen
Mariefred
Nacka
Norrmalm
Norrtälje
Sollentuna
Upplands Väsby

BOR DU I VASASTAN ELLER HAR DU DITT FÖRETAG HÄR?
SKALL DU FLYTTA OCH BEHÖVER HJÄLP MED DIN FLYTTSTÄDNING?

Anne Blom har gjort rent hem och företagslokaler åt privatpersoner och företagare runt om i Vasastan:

 • Från Norrbackagatan till Sveavägen
 • Från Karlbergsvägen till Norra Stationsgatan
 • Från Kungstensgatan till Vanadisvägen
 • Från Tegnérlunden till Vanadislunden
 • Från Observatorielunden till Solvändan
 • Från Hälsingegatan till Tomtebogatan

Så oavsett varifrån du flyttar och vart – om du flyttar till, från eller inom Vasastan – så vet vi vad du och ditt hem eller din lokal behöver. Mycket omsorg – och därtill också litet kärlek.

Varmt välkommen till Anne Bloms flyttstäd – när du vill anlita bra personal för flyttstädning Vasastan!

flyttstädning Vasastan

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26