flyttstädning bromma

Flyttstädning Bromma

Flyttstädning Bromma

Anne Blom står till tjänst med flyttstäd i Bromma om du behöver hjälp med beläggningar som inte släpper, att städa skrymslen och vrår inför och efter flytt!

Vi städar fastigheten så att en professionell inspektör blir mer än nöjd. Våra medarbetare jobbar noggrant, snabbt och är trevliga. Dessutom kan våra lokalvårdare i Bromma ge dig bra råd kring hur dina visioner bäst kan förverkligas.

Vi lämnar alltid efter oss Anne Bloms Garantifolder till den som övertar bostaden. Är de inflyttade inte nöjda med städningen behöver de bara kontakta oss så åtgärdar vi eventuella misstag så fort som möjligt.

FLYTTSTÄD I BROMMA MED KOMPETENS OCH ERFARENHET

Flyttstädning Bromma

Vi är helt enkelt en städfirma i Bromma som gör det mesta inom lokalvård och vi vet vad som krävs för ett så bra resultat som möjligt.

Vi strävar alltid efter ett gott samarbete och vet att kommunikation mellan dig som kund och oss är en central del för dig. Fråga oss gärna om våra referenser inom flyttstädning och hör efter vad vi gjort tidigare!

Kontakta oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär så berättar vi mer om Anne Bloms städtjänster i Bromma.

Städtjänster för privatpersoner i BrommaStädtjänster för företag i Bromma
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Hjärtligt välkommen till Anne Blom – När du vill anlita personal för flyttstädning Bromma!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Flyttstädning Bromma.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här nedanför hittar du svar på vanliga frågor som våra kunder brukar ha om flyttstädning. Har du några frågor som du inte hittar svar på här så kan du enkelt kontakta oss personligen så svarar vi på alla dina frågor du kan tänkas ha om städning i samband med flytt.

kontakta oss