fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

flyttstädning Stockholm City

flyttstädning Stockholm City

Flyttstädning Stockholm City

Flyttstädning Stockholm City

Flyttstädning Stockholm City med Anne Blom som städleverantör kommer att ge dig och din familj mer tid över till annat i samband med flytten. Ni slipper tänka på allt som rör städning inför och efter er flytt och kan koncentrera er på planer, packning och organisation.

Och detsamma gäller givetvis för företag som är i flyttagen.

Anne Blom Städ & Service har städat i många hem och hos företag runt om och i Stockholm City med ett skinande rent resultat. Vi kan det här med flyttstädning.

GÖR RENT I ALLA SKRYMSLEN OCH VRÅR – FLYTTSTÄDNING FÖR DIG I STOCKHOLM CITY

Anne Blom står till tjänst med flyttstädning i Stockholm City. Behöver du hjälp med motsträviga beläggningar som inte släpper? Vill du få hjälp med att städa skrymslen och vrår inför och efter er flytt?

Vi städar din fastighet – vare sig det handlar om en lägenhet, en villa eller en kontorslokal – så att en professionell inspektör blir mer än nöjd.

Våra trevliga lokalvårdare i Stockholm City-teamet jobbar snabbt och noggrant. Dessutom så kan de ge dig råd och tips kring hur dina visioner för t.ex. en bostad eller kontorslokal som du skall flytta in i bäst kan förverkligas.

När vi är klara med flyttstädningen så lämnar vi alltid efter oss Anne Bloms Garantifolder till den som övertar bostaden, vilket innebär att vi snabbt och effektivt åtgärdar eventuella missar i städningen.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Flyttstädning Stockholm City.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här nedanför hittar du svar på vanliga frågor som våra kunder brukar ha om flyttstädning. Har du några frågor som du inte hittar svar på här så kan du enkelt kontakta oss personligen så svarar vi på alla dina frågor du kan tänkas ha om städning i samband med flytt.

VAD INGÅR I FLYTTSTÄDNING?

VAD INGÅR I EN FLYTTSTÄDNING UTFÖRD AV ANNE BLOM?

Vi följer de normer som Mäklarsamfundet satt upp. För en genomgående lista på vad som ingår i flyttstädningen kan du läs mer här.

VILKA TYPER AV BOSTÄDER KAN NI FLYTTSTÄDA?

Vi tar oss an alla typer av bostäder för denna tjänst, både hyresrätter och bostadsrätter.
För samtliga bostäder erbjuder vi även en visningsstädning för att säkerställa att ditt hem är fräscht, snyggt och inbjudande när du ska ha visning för din bostad. Detta är ett enkelt sätt att få potentiella köpare att vilja köpa just din bostad.
Vad det gäller hyresrätter har man en hyresvärd som måste godkänna städningen innan du flyttar ut, genom att anlita oss kan du vara säker på att få en flyttstädning som uppfyller kraven för hur en bostad skall städas vid utflyttning och på det viset undvika alla extra avgifter som annars kan tillkomma om något inte är utfört till din hyresvärds belåtenhet.

HUR LÅNGT I FÖRVÄG MÅSTE JAG BOKA?

Vi kan ofta ta oss an lite mer brådskande ärenden. Vi rekommenderar dock att du har lite framförhållning och hör av dig till oss i någorlunda god tid, speciellt om städningen måste ske i ett månadsskifte.

MÅSTE ALLA MÖBLER VARA UTFLYTTADE?

Ja, alla möbler bör vara borttagna när flyttstädningen genomförs. På det viset kommer vi kunna göra ett mer effektivt jobb.
Har du en hyrt en möblerad bostad kan vi givetvis också utföra en så kallad möblerad flyttstädning, det enda du behöver tänka på är att uppge detta vid din bokning.

VAD HÄNDER OM HYRESVÄRDEN ELLER NÄSTA PERSON SOM FLYTTAR IN INTE ÄR NÖJD?

Vi är stolta att kunna erbjuda en garantifolder som lämnas i bostaden till dem som flyttar in. De kan i sin tur kontakta oss om de hittar något som de inte är nöjda med, så lovar vi att rätta till det. På detta vis behöver du inte oroa dig över att få din flyttstädning godkänd eller inte eftersom att vi på Anne Blom tar hand om den biten.
Det finns hundra andra saker att tänka på än just flyttstädningen när man flyttar ut och vi är glada att kunna avlasta dig i den situationen, så att du kan koncentrera dig på att flytta till din nya bostad istället.

KOMPETENS OCH ERFARENHET INOM FLYTTSTÄD STOCKHOLM CITY

Flyttstädning Stockholm

Vi är de bästa flyttstädarna i Stockholm City, vi vet vad som krävs för att få fram ett strålande resultat.

Vi strävar alltid efter ett gott samarbete och vi värdesätter alltid en god kommunikation med våra kunder.

Vi har utfört flyttstäd i Stockholm City med omnejd under många år:

  • från Sergels Torg till Blekholmsterrassen
  • från Gustav Adolfs Torg till Norra Bantorget
  • från Hötorget till Stockholm Central
  • från Tegelbacken till Norrmalmstorg

Fråga oss gärna var vi har varit och om våra referenser inom flyttstädning. Kanske var det vi som flyttstädade hos grannen?

Städtjänster för privatpersoner i Stockholm CityStädtjänster för företag i Stockholm CityHär finns Anne Blom utöver Stockholm City
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Åkersberga
Essingen
Gamla stan
Handen
Huddinge
Johanneshov
Kungsholmen
Mariefred
Nacka
Norrmalm
Norrtälje
Järfälla
Upplands Väsby
Täby
Sollentuna
Tyresö
Värmdö
Vaxholm
Österåker
Lidingö
Stockholm
Vasastan
Östermalm
Södermalm
Sundbyberg
Bromma
Danderyd
Enskede
Södertälje
Solna
Vallentuna

PROFESSIONELL STÄDFIRMA SOM SÄKRAR DIN FLYTT OCH VÄRNAR OM VÅR MILJÖ

Vi på Anne Blom arbetar alltid med skonsamma städprodukter som värnar om Stockholms Citys hårt ansatta miljö. Vår personal arbetar med omsorg om och med respekt för ditt hem, och vi vinnlägger oss om att på bästa sätt bevara bostadens alla ytor.

Vi har kunskaperna som krävs för att alla flyttstädningarna som vi genomför utförs på såväl ett effektivt som miljövänligt sätt.

Kontakta oss på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms städtjänster för dig i Stockholm City.

Varmt välkommen till Anne Bloms flyttstäd – när du vill anlita kompetent personal för flyttstädning Stockholm City!

flyttstädning Stockholm City

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26