fbpx
byggstädning stockholm city

BYGGSTÄDNING Stockholm City

BYGGSTÄDNING Stockholm City

Byggstädning Stockholm City samt etableringsstädning är en speciell städtjänst som vi på Anne Blom Städ & Service erbjuder för företag och privatpersoner som bygger, bygger om eller renoverar i Stockholm City.

För byggarbetsplatser så erbjuder vi en återkommande etableringsstädning under byggnationen där vi ser till att alla lokaler alltid är välstädade och fräscha. Hos privatpersoner sker oftast en byggstädning när bygget eller renoveringen är klar, precis innan det är dags för att flytta in.

ANNE BLOM GÖR RENT HUS OCKSÅ MED BYGGARBETSPLATSER

Anne Blom Städ & Service har städat många byggarbetsplatser i City med strålande resultat.

En byggstädning har likheter med en storstädning men skillnaden är att storstädningen sätts in i en befintlig bostad, medan byggstädning görs innan man flyttar in i en nybyggd eller nyrenoverad bostad. Ibland så utförs byggstädning i takt med att olika etapper av byggnationen blir klara, t.ex. för att få undan damm och annan bråte och skapa en tryggare och effektivare arbetsplats för hantverkarna. T.ex. innan målning, så att inte damm fastnar i målarfärgen.

Vi kan även hjälpa dig med praktiska saker vid behov, som t.ex. att fylla på kaffe och fikaförråd i byggbodar.

Från huvudkontor i Västberga så når vi snabbt ut till din byggarbetsplats, runt om i Stockholm City.

VÅR TJÄNST FÖR BYGGSTÄDNING OCH ETABLERINGSSTÄDNING – BYGGSTÄD STOCKHOLM CITY

byggstädning Stockholm City

Vår städtjänst Byggstäd Stockholm City är en efterfrågad tjänst för städning av byggarbetsplatser och vid renoveringsarbeten i hyresfastigheter och privata lägenheter runt om i City.

Med professionell städpersonal från Anne Blom Städ & Service så får du en ren och fräsch arbetsmiljö på din byggarbetsplats.

  • Byggstäd: sker i själva arbetsbyggnaden
  • Etableringstäd: sker regelbundet på bygget, t.ex. städning av bodar, ombytesrum, fikarum och matsal

Byggstädning, liksom etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning kräver kunnig och erfaren städpersonal som vet vad gör och i vilken ordning de skall göra det.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN BYGGSTÄDNING i Stockholm City.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Frågor och svar om den byggstädning och etableringsstädning som vi erbjuder. Gå igenom våra svar nedanför för att få reda på mer om denna städtjänst som vi erbjuder och läs vad som gör oss unika och varför vi kan erbjuda professionell byggstädning eller etableringsstädning för ditt företag.

VAD INGÅR I BYGGSTÄDNING?

VARFÖR SKALL VÅRT BYGGFÖRETAG ANLITA ANNE BLOM?

Byggstädning till företag är vår specialitet och från oss kommer personal till er byggarbetsplats med en gedigen kunskap om byggstädning och hur att hantera olika material.
Vår personal pratar svenska eller engelska så den viktiga kommunikationen fungerar alltid bra med personalen på plats.
Vi kan skrapa färgrester både från fönster, bänkar och golv utan att förstöra ytan. Självklart avlägsnar vi även fogrester från kakel och klinker.
Behöver ni dessutom hjälp med golvvård så är det också en specialitet vi behärskar.
Välkommen att kontakta oss så lämnar gärna pris på större jobb såsom renovering av hela fastigheter, stambyten, kontorsanpassningar mm.
Mindre jobb går vi oftast på timme efter genomgång av vad som skall göras.

VAD INGÅR I EN ETABLERINGSSTÄDNING?

Förutom att vi städar era bodar eller fikarum och omklädningsrum i fastigheten kan vi också erbjuda oss att ta med toapapper, tvål och diskmedel mm.
Vi kan dessutom erbjuda oss att tvätta era hantverkarkläder om önskemål finns.

VAD MENAS MED ATT VI ÄR ID-06 LEGITIMERADE?

ID06 är framtagen av de största svenska byggorganisationerna och är ett krav på de flesta byggarbetsplatser idag. Det är framtaget för att minska förekomsten av svart arbetskraft samt att underlätta säkerhetsarbetet. Detta betyder att vi alltid har giltiga behörighetskort för våra städare som kommer befinna sig på byggarbetsplatsen.

UTFÖR NI BYGGSTÄDNINGAR TILL PRIVATPERSONER?

Byggstädning för privatpersoner handlar ofta om att städa bort byggdammet efter ett stambyte eller en renovering där det fina stendammet ligger som ett vitt lager överallt, det är vi proffs på att avlägsna med våra specialdammsugare och mirakeltrasor.
Vi byggstädar även det nybyggda huset eller den nyrenoverad lägenheten och här kan vi även hjälpa till med att avlägsna färg från fönstren och fogrester från kakel eller klinker mm.

VI KAN STÄDNING, VI KAN BYGGARBETSPLATSER OCH VI KAN STOCKHOLM CITY

Om ni letar efter en pålitlig leverantör av byggstädning för ert bygg- eller renoveringsprojekt så kan ni känna er trygga med att välja oss. Vi värnar om er säkerhet och är alltid extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk.

VAD UTMÄRKER EN BRA BYGGSTÄDNING?

En ordentlig byggstädning kommer åt i alla de skrymslen och vrår som man annars lätt glömmer bort. Alla tecken på byggarbete eller renovering städas undan, allt damm torkas bort, skåp rengörs på både in- och utsidan, väggar torkas, golvbrunnar rensas. Ja, allt som behöver göras för att ni ska kunna flytta in i ett hem som känns fräscht och trivsamt från första stund.

Städtjänster för privatpersoner i Stockholm CityStädtjänster för företag i Stockholm CityVi finns även här:
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma

Tyresö
Vaxholm
Lidingö
Södertälje
Stockholm
Täby
Upplands Väsby
Vasastan
Rimbo
Östermalm
Södermalm
Sundbyberg
Älvsjö
Bromma
Danderyd
Enskede
Solna
Essingen
Farsta
Gamla Stan
Hägersten
Handen
Huddinge
Järfälla
Johanneshov
Kungsholmen
Mariefred
Nacka
Norrmalm
Norrtälje
Österåker
Upplands Väsby
Täby
Sollentuna
Åkersberga

ID-06 LEGITIMATION – KOMPETENS OCH SÄKERHET

Du som jobbar i byggbranschen vet vilka följder en olycka, stöld eller slarv kan innebära på en byggarbetsplats. Därför är ID-06 legitimering, fullförsäkring liksom kollektivavtal hos vår personal en självklarhet på Anne Blom Städ & Service.

Med 20 års erfarenhet av byggstädning så garanterar vi på Anne Blom att du får en kvalificerad och professionellt genomförd städning, oavsett hur stort eller hur litet ditt bygg- eller renoveringsprojekt är.

BEHÖVER DU BYGGSTÄDNING ELLER ETABLERINGSSTÄDNING TILL DITT BYGG- ELLER RENOVERINGSPROJEKT?

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär för frågor rörande byggstädning Stockholm City.

kontakta oss