fbpx
Byggstädning Bromma

BYGGSTÄDNING Bromma

BYGGSTÄDNING Bromma

Byggstädning, etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning är olika variationer av byggstädning som vi blir kontaktade för i Bromma.

  • Byggstäd: sker i själva arbetsbyggnaden
  • Etableringstäd: sker regelbundet på bygget, t.ex. städning av bodar, ombytesrum, fikarum och matsal

Att städa efter och under ett bygge är inget man lämnar till amatörer och det finns goda skäl, inte minst fackliga. Därför är alla våra anställda som städar på byggen ID-06 legitimerade, fullförsäkrade, kollektivanslutna och har god erfarenhet av att jobba på och runt byggarbetsplatser.

Anne Blom Städ & Service har många års erfarenhet av byggstädning och har samarbetat med ett flertal olika byggföretag sen 90-talet. Vi har ett gott anseende inom branschen och vi känner en stor stolthet inför den kvaliteten vi upprätthåller samt vår flexibilitet i bemötandet av era behov.

BYGGSTÄD I BROMMA – EN SÄKERHET FÖR BYGGET

byggstäd bromma

Att städa upp under arbetets gång, men även efteråt är en del av byggets säkerhet. Byggnadsplatser är annars en plats som ger hög olycksrisk för stressade hantverkare.

Städtjänster för privatpersoner i BrommaStädtjänster för företag i Bromma
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Kontakta oss på 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär för att lära dig mer om hur vi jobbar med Byggstädning i Bromma. Välkommen till Anne Blom!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN BYGGSTÄDNING i Bromma.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Frågor och svar om den byggstädning och etableringsstädning som vi erbjuder. Gå igenom våra svar nedanför för att få reda på mer om denna städtjänst som vi erbjuder och läs vad som gör oss unika och varför vi kan erbjuda professionell byggstädning eller etableringsstädning för ditt företag.

VAD INGÅR I BYGGSTÄDNING?

VARFÖR SKALL VÅRT BYGGFÖRETAG ANLITA ANNE BLOM?

Byggstädning till företag är vår specialitet och från oss kommer personal till er byggarbetsplats med en gedigen kunskap om byggstädning och hur att hantera olika material.
Vår personal pratar svenska eller engelska så den viktiga kommunikationen fungerar alltid bra med personalen på plats.
Vi kan skrapa färgrester både från fönster, bänkar och golv utan att förstöra ytan. Självklart avlägsnar vi även fogrester från kakel och klinker.
Behöver ni dessutom hjälp med golvvård så är det också en specialitet vi behärskar.
Välkommen att kontakta oss så lämnar gärna pris på större jobb såsom renovering av hela fastigheter, stambyten, kontorsanpassningar mm.
Mindre jobb går vi oftast på timme efter genomgång av vad som skall göras.

VAD INGÅR I EN ETABLERINGSSTÄDNING?

Förutom att vi städar era bodar eller fikarum och omklädningsrum i fastigheten kan vi också erbjuda oss att ta med toapapper, tvål och diskmedel mm.
Vi kan dessutom erbjuda oss att tvätta era hantverkarkläder om önskemål finns.

VAD MENAS MED ATT VI ÄR ID-06 LEGITIMERADE?

ID06 är framtagen av de största svenska byggorganisationerna och är ett krav på de flesta byggarbetsplatser idag. Det är framtaget för att minska förekomsten av svart arbetskraft samt att underlätta säkerhetsarbetet. Detta betyder att vi alltid har giltiga behörighetskort för våra städare som kommer befinna sig på byggarbetsplatsen.

UTFÖR NI BYGGSTÄDNINGAR TILL PRIVATPERSONER?

Byggstädning för privatpersoner handlar ofta om att städa bort byggdammet efter ett stambyte eller en renovering där det fina stendammet ligger som ett vitt lager överallt, det är vi proffs på att avlägsna med våra specialdammsugare och mirakeltrasor.
Vi byggstädar även det nybyggda huset eller den nyrenoverad lägenheten och här kan vi även hjälpa till med att avlägsna färg från fönstren och fogrester från kakel eller klinker mm.

kontakta oss