fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Kontorsstädning Bromma

Kontorsstädning Bromma

KONTORSSTÄDNING Bromma

KONTORSSTÄDNING Bromma

Kontorsstädning med Anne Blom innebär för oss att fokus ligger mer på själva nyttan med städningen på kontoret, nämligen trivseln, kreativiteten och produktiviteten i din affärskultur. För när arbetsplatsen är nystädad, ja då känns det genast lockande att stöka till igen. Ny energi blommar upp och nya idéer fyller lokalerna.

KONTORSSTÄDNING BROMMA AV PROFESSIONELLA STÄDARE

Våra städare i Bromma strävar efter att leverera kvalitet genom hela arbetet och varje del från start till mål är viktig.

Hemstädning Bromma

Noggrannhet, effektivitet och en bra dialog med dig kring vad som händer och när det sker är A och O för våra lokalvårdare.

Som kund ska du känna dig trygg med oss och vi svarar på dina frågor och förklarar det du undrar över. Dessutom kan du alltid lita på att vi är punktliga, noggranna och effektiva.

ALLT-I-ALLO, EXTRATJÄNSTER FÖR KONTORSTÄDNING I BROMMA

Våra kunder anlitar även oss för tjänster utanför städningen. Anne Bloms “Allt i Allo” tjänst består av olika tjänster för att underlätta för er. Med en mycket god service från personalen hos Anne Blom kan vi:

  • Fylla på förbrukningsmaterial, så att det alltid finns t.ex. toapapper eller diskmedel.
  • Utföra enklare vaktmästeritjänster såsom att skruva ihop möbler eller byta lampor.
  • Se till att kaffeförråden är påfyllda och kaffemaskinen rengjord.

“Allt i Allo” är ett perfekt komplement till er kontorsstädning. Prata med oss så hjälper vi er på bästa möjliga sätt!

Städtjänster för privatpersoner i BrommaStädtjänster för företag i Bromma
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär med dina frågor kring hur din kontorsstädning i Bromma kan ske, vi hjälper dig rätt i dina tankar!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN KONTORSSTÄDNING Bromma.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om kontorsstädning, vi går igenom vad som ingår och hur en kontorsstädning går till. Vill du att vi kommer och städar på ert kontor kan du enkelt ta kontakt med oss via formuläret eller ringa oss direkt, vi ger dig gladeligen en offert.

VAD INGÅR I KONTORSSTÄDNING?

VARFÖR ÄR DET VIKTIGT MED ETT RENT KONTOR?

Ett rent kontor är viktigt då det är ditt ansikte utåt gentemot kunder, klienter och samarbetspartners. Är era lokaler smutsiga kan det påverka ert anseende negativt. Det är också viktigt för er personal att ha en ren miljö att jobba i, det är vida känt att en damm och en allmänt smutsig miljö lockar till sig mängder med bakterier som i värsta fall kan få er personal att bli sjuk.

NÄR KAN NI PÅ ANNE BLOM UTFÖRA EN KONTORSSTÄDNING?

Vi älskar när vi kan städa ert kontor under dagtid och därigenom bygga en relation med er som kund och där ni enkelt kan kommunicera direkt med vår personal då alla pratar svenska eller engelska. Ibland fungerar det inte med städning dagtid, tex. vid stora kontorslandskap och då brukar vi lägga kontorsstädningen tidigt på morgonen så att vi är klara med dammsugningen tills telefonerna börjar ringa.

VI HAR FLERTALET KONTOR I STOCKHOLM, KAN VI FÅ EN HELHETSLÖSNING FÖR SAMTLIGA KONTOR?

Ja det går bra, vi kan komma fram till en bra lösning om ni har flera kontor som behöver städas.

HUR OFTA KAN NI KOMMA OCH STÄDA?

För kontor så rekommenderar vi att ni ansluter er till en veckovis städning, vid större kontor med mycket folk i rörelse så kan det behövas mer än så, hör av dig till oss för att berätta om ditt kontors behov så kan vi komma fram till en bra lösning som passar just ditt företag och kontor.

Kontorsstädning Bromma

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26