Kontorsstädning

KONTORSSTÄDNING

KONTORSSTÄDNING

Kvalitetsmärkt städning med städproffsen på Anne Blom gör ditt kontor rent och fräscht, vilket ger ett fint första intryck för kunder och andra besökare.

Välkommen till Anne Blom Städ & Service!

Få ett fräscht kontor med professionell kontorsstädning

Kontorsstädning

Ett fräscht och välstädat kontor är också viktigt ur arbetsmiljösynpunkt. För att du och dina anställda skall trivas, må bra och kunna prestera på topp. Och, i dessa tider, så är det även väsentligt ur hygien- och smittskyddssynpunkt.

Vi erbjuder kontorsstädning när det passar dig bäst, vare sig du har behov av städning varje dag eller varannan vecka. Städningen sker under dagtid, på de flesta kontor städar vi tidig morgon.

Anlita verkliga städproffs när du vill ha det där fräscha, viktiga första intrycket för dina kunder och potentiella kunder.

Vad ingår i kontorsstädning

Du kan komplettera den vanliga kontorsstädning med en extra tjänst som vi erbjuder speciellt för våra företagskunder. En ”allt-i-allo”- tjänst, där vi t.ex. också ser till att kaffemaskinen är rengjord och påfylld på morgonen. 

  • Vi fyller på kaffeförråd och förbrukningsartiklar, tvättar era handdukar samt utför enklare vaktmästeriärenden som att sätta ihop möbler och byta glödlampor.

Vad kostar kontorsstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN KONTORSSTÄDNING.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om kontorsstädning, vi går igenom vad som ingår och hur en kontorsstädning går till. Vill du att vi kommer och städar på ert kontor kan du enkelt ta kontakt med oss via formuläret eller ringa oss direkt, vi ger dig gladeligen en offert.

VAD INGÅR I KONTORSSTÄDNING?

Hur går det till vid kontorsstädning med Anne Blom?

När du anlitar oss för kontorsstädning, så behöver du inte tänka på städmaterial. Vi tar med oss allt som behövs för uppdraget:

Kontorsstädning
  • Utbildad personal med rätt kompetens för ditt kontors behov
  • Moppar och trasor för såväl dammtorkning som våttorkning
  • Dammsugare som samlar upp damm – de klarar självklart allergikraven för dammsugare
  • Miljövänliga, Svanenmärkta rengöringsmedel som ger mindre avtryck i miljön
  • Handskar och desinfektionsmedel för att ta bort alla former av smuts och bakterier

För oss är det viktigt att du, som kund, skall känna dig trygg med oss i dina lokaler.

Vi är ett team på 2 – 6 personer som ansvarar för varje kund, beroende på hur stort ditt kontor är. Vi är alltid legitimerade, full försäkrade, kollektivavtalsanslutna, har tystnadsplikt och all vår personal är kontrollerade i belastningsregistret.

Få ett rent kontor med Anne Blom

Anne Blom Städ & Service är städproffs ut i fingerspetsarna. Vi erbjuder kontorsstädning till företagskunder. Vi utför kontorsstädning i hela Stockholmsområdet.

Varmt välkommen att kontakta oss om du funderar på att boka kontorsstädning.

kontakta oss