Kontorsstädning Danderyd

KONTORSSTÄDNING Danderyd

Kontorsstädning Danderyd

Kontorsstädning Danderyd utförs åt företag, stora som små i hela Stockholmsområdet. En ren och fräsch arbetsplats skapar förutsättningar för personal som trivs och presterar bra på jobbet. Det är såklart även viktigt att ge era besökare ett riktigt gott intryck när de besöker er på plats.

Vi erbjuder städning när det passar er. De vanligaste intervallerna är:

  • dagligen
  • 2 gånger i veckan
  • 1 gång i veckan
  • varannan vecka

Städning sker under dagtid, de flesta kontor städar vi tidig morgon. Städschemat ser vi till att lösa på bästa sätt för er som kund.

ANNE BLOM BORGAR FÖR TRYGG OCH SERIÖS KONTORSSTÄDNING Danderyd

Staty i Djursholm

Vi strävar efter att samma personal återkommer till våra kunder. Våra team om 6-8 personer ansvarar för varje kund. Personalen är alltid legitimerade, försäkrade och kollektivanslutna. Personalen har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Vår personal är ID 06-legitimerade när de besöker exempelvis byggarbetsplatser.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN KONTORSSTÄDNING Danderyd.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om kontorsstädning, vi går igenom vad som ingår och hur en kontorsstädning går till. Vill du att vi kommer och städar på ert kontor kan du enkelt ta kontakt med oss via formuläret eller ringa oss direkt, vi ger dig gladeligen en offert.

VAD INGÅR I KONTORSSTÄDNING?

KONTORSSTÄDNING Danderyd – KOMPLETTERA MED VÅRA ALLT I ALLO-TJÄNSTER

Om ni på kontoret tröttnat på att försöka bestämma vems fel det var att kaffet tog slut så kan ni lugnt överlämna det ansvaret till oss, vi köper in och ser till att det alltid finns gott kaffe och mjölk. Behöver ni någon som ser till att kontors- och förbrukningsmaterial fylls på och glödlampor byts så kan vi ordna det. “Allt i Allo” är ett perfekt komplement till vår tjänst: Städning Danderyd och Djursholm.

Städtjänster för privatpersoner i DanderydStädtjänster för företag i Danderyd
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Tveka inte att kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär för frågor kring Kontorsstädning Danderyd!

Kontorsstädning Danderyd