Byggstädning Danderyd

BYGGSTÄDNING Danderyd

BYGGSTÄDNING Danderyd

Byggstädning Danderyd och etableringsstädning erbjuds både företag och privatpersoner i Stockholm. På byggarbetsplatser är ofta byggstädningen ett återkommande jobb. För privatpersoner sker städningen generellt när byggandet eller renovering är klar och det är dags för kunden att flytta in i det renoverade rummet eller det nybyggda huset.

När vi säger etableringsstäd så refererar vi till städning som sker regelbundet på byggen. Exempelvis städning av bodar, ombytesrum, fikarum och matsal på bygget. Med byggstädning syftar vi till grovstädningen i själva byggnaden som finns.

BYGGSTÄDNING Danderyd

Byggstädning liksom etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning, är inget man släpper amatörer på. Och det finns goda skäl, inte minst fackliga. Säkerheten måste vara A och O och vi är alltid extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk och stressade hantverkare.

Byggstädning danderyd – BYGGSTÄD MED ID-06 LEGITIMERAD PERSONAL

Du som är proffs vet vilka följder en olycka eller stöld eller slarv kan innebära på en arbetsplats i Solna. Därför är ID-06 legitimering och fullförsäkring liksom kolletivavtal hos vår personal en självklarhet på Anne Blom. Dettta innebär bland annat att vi i förväg anmäler till huvudentreprenören om vilka av våra städare som kommer att arbeta med byggstädning på byggplatsen. Vi har över tjugo års erfarenhet så ni kan lita på att vi utför ett kvalificerat arbete hos er.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN BYGGSTÄDNING i Danderyd.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Frågor och svar om den byggstädning och etableringsstädning i Danderyd som vi erbjuder. Gå igenom våra svar nedanför för att få reda på mer om denna städtjänst som vi erbjuder och läs vad som gör oss unika och varför vi kan erbjuda professionell byggstädning eller etableringsstädning för ditt företag.

VAD INGÅR I BYGGSTÄDNING?

STÄDNING ÅT FÖRETAG OCH I HEMMET HOS DIG I DANDERYD

Anne Blom har med över tjugo år i branschen skaffat sig nöjda kunder från Södertörn i syd till sköna Danderyd i norr. Vi brinner för det vi gör och utför kvalitativ städhjälp i hemmet och på olika typer av arbetsplatser. För oss är det viktigt att vårda våra kundkontakter genom ett trevligt och professionellt bemötande kombinerat med kompetens. För dig som bor i vackra Danderyd kan vi erbjuda allt från regelbunden veckostädning i hemmet till kundanpassade företagslösningar som tex vår populära “Allt i allo-service”.

Städtjänster för privatpersoner i DanderydStädtjänster för företag i Danderyd
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

För BRF och fastighetsförvaltare utför vi bland annat trapphusstädningar och golvvård utförd av vår kunniga och trevliga personal. För dig som är i flytt-tagen inom Danderyd, Enebyberg, Stocksund eller Djursholm finns vår flyttstäd och visningsstäd med garanti. Låt oss göra flytten enklare för dig och samtidigt bidra till att din visning och försäljning ger bästa möjliga intryck och resultat!

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär för frågor rörande Byggstädning Danderyd.

kontakta oss