Städ Danderyd

Städning Danderyd

Städning Danderyd: 20 års erfarenhet av städtjänster åt företag och hemmet

Städning Danderyd och Djursholm utför vi på Anneblom varje dag, vi är även verksamma i resten av Stockholmsområdet. Många anlitar ett städbolag för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi kan underlätta för er och använder oss av rutinerad och beprövad personal som uppfyller ert städbehov.

Vi erbjuder städning när det passar er. Varje dag, två gånger i veckan, en gång i veckan eller varannan vecka är de vanligaste förekommande intervallerna. Städning i Danderyd eller Djursholm sker oftast under dagtid, de flesta kontor städar vi tidig morgon och hem medan ni är på jobbet.

ÅTERKOMMANDE STÄDPERSONAL I DANDERYD

Städning Danderyd och Djursholm

Vi strävar efter att samma personal återkommer till dig. Våra team är alltid 6-8 personer som ansvarar för varje kund. Vår personal är alltid legitimerade, fullt försäkrade, kollektivanslutna, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Vår personal är ID 06-legitimerade när de besöker exempelvis byggarbetsplatser.

Städning Danderyd och Djursholm RUT – SÅ FUNGERAR DET

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget, det gör den som utfört arbetet. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Städning i Danderyd.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

BESTÄLL VÅRA ALLT I ALLO-TJÄNSTER

Om ni på kontoret tröttnat på att försöka bestämma vems fel det var att kaffet tog slut så kan ni lugnt överlämna det ansvaret till oss, vi köper in och ser till att det alltid finns gott kaffe och mjölk. Behöver ni någon som ser till att kontors- och förbrukningsmaterial fylls på och glödlampor byts så kan vi ordna det. “Allt i Allo” är ett perfekt komplement till vår tjänst: Städning Danderyd och Djursholm.

Städtjänster för privatpersoner i DanderydStädtjänster för företag i Danderyd
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Välkommen till Anne Blom Städ & Service, ni når oss enklast på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om ni har frågor kring våra städtjänster i Danderyd

Städ Danderyd