fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Städföretag Danderyd

Städföretag Danderyd

Städföretag Danderyd

Städföretag Danderyd

Städföretag med kunder i Danderyd och Djursholm och i övriga Stockholmsområdet. Många anlitar ett städbolag för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi kan underlätta för er och använder oss av rutinerad och beprövad personal som uppfyller ert städbehov. Bor du i Danderyd, Djursholm, Stocksund eller Enebyberg? Kontakta oss gärna så hjälper vi er med bästa lösning för era behov.

Vi erbjuder städning när det passar er. Varje dag, två gånger i veckan, en gång i veckan eller varannan vecka är de vanligaste förekommande intervallerna. Städning sker oftast under dagtid, de flesta kontor städar vi tidig morgon och hem innan ni kommer hem.

ANNE BLOM FIXAR STÄDNINGEN i Danderyd SÅ DU FÅR TID TILL ANNAT!

Städföretag Danderyd

Anne Blom har med över tjugo år i branschen skaffat sig nöjda kunder från Södertörn i syd till Danderyd, Enebyberg, Stocksund i norr. Vi brinner för det vi gör och står till tjänst med kvalitativ städhjälp i hemmet och på arbetsplatsen. För oss är det viktigt att vårda våra kundkontakter genom ett trevligt och professionellt bemötande kombinerat med stor kompetens. För dig som bor i lägenhet, hus eller jobbar i Danderyd kan vi erbjuda allt från regelbunden veckostädning i hemmet till kundanpassade företagslösningar som tex vår populära “Allt i allo-service”

Vi strävar efter att samma personal återkommer till dig. Våra team är alltid 6-8 personer som ansvarar för varje kund. Vår personal är alltid legitimerade, fullt försäkrade, kollektivanslutna, har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Vår personal är ID 06-legitimerade när de besöker exempelvis byggarbetsplatser.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Städning i Danderyd.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

STÄDFÖRETAG FÖR BRF OCH FASTIGHETSFÖRVALTARE I DANDERYD

För Danderyds BRF´er och fastighetsförvaltare erbjuder vi bland annat trapphusstädningar och golvvård utförd av vår personal med specialkompetens.

UTNYTTJA RUT-AVDRAGET VID FLYTT OCH VISNINGSSTÄDING i Danderyd

För dig som är i flytt-tagen inom Danderyd, Enebyberg, Stocksund eller Djursholm finns vår flyttstäd och visningsstäd med garanti. Låt oss göra flytten enklare för dig och samtidigt bidra till att din visning och försäljning ger bästa möjliga intryck och resultat. Städning är ett arbete som du som beställare kan få skatteavdrag (RUT) för. Om och hur mycket avdrag du kan göra beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se

Städtjänster för privatpersoner i DanderydStädtjänster för företag i Danderyd
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

VÅR KUNDTJÄNST HJÄLPER ER MED FRÅGOR KRING STÄDNING I DANDERYD!

Ring oss: 08-22 22 26 eller skicka din fråga via webbformulär. Varmt välkommen till Anne Blom Städ & Service!

Städföretag Danderyd

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26