fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Kontorsstädning Nacka

KONTORSSTÄDNING Nacka

Kontorsstädning Nacka

Kontorsstädning Nacka med Anne Blom Städ & Service gör ert kontor skinande rent! Vi utför kontorsstädning för både små och medelstora företag i Nacka med precis samma omsorg och noggrannhet som när vi städar i någons hem.

Kontorsstädning Nacka

Anne Blom Städ & Service erbjuder städning av kontor med mycket hög kvalitet! Vi jobbar kontinuerligt med uppföljningar för garantera att städningen håller måttet och att ni som kund är nöjda. Vi vet hur viktiga detaljer är och ser alltid till att lämna kontorslokalerna med ett fläckfritt resultat som ni kan njuta av.

Kontorsstädning Nacka SOM TAR DIN LOKAL TILL NYA HÖJDER

Vi kontorsstädar hos företagare i Nacka utifrån deras behov och önskemål. Städningen sker på dagtid, och vanligtvis städar vi kontorslokalerna tidigt på morgonen innan ni är på plats. Ni väljer självklart själva vad som passar er bäst!

Vi utför:

 • Dammsugning av golv och mattor
 • Golvenrengöring med fuktmopp
 • Dammning av alla fria ytor
 • Putsning av speglar
 • Våttorkning av lister och dörrar
 • Tömmning av papperskorgar

Toaletter

 • Toalettrengöring, invändigt och utvändigt
 • Rengöring av handfat, in och utvändigt.

Kök

 • Köksrengöring, samt pentry och kokvrå
 • Avtorkning och rengöring av arbetsbänk och diskbänk
 • Avtorkning av köksluckor och köksskåp, utvändigt

För en en fullständig lista se fliken “Vad ingår?”

Vi erbjuder även tjänster för städning av etableringar och byggarbetsplatser, trapphus och golvvård. Se mer i huvudmenyn till vänster.

Anlita oss för kontorsstädning Nacka, vi städar och ökar trivseln hos alla företag.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN KONTORSSTÄDNING Mariefred.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om kontorsstädning, vi går igenom vad som ingår och hur en kontorsstädning går till. Vill du att vi kommer och städar på ert kontor kan du enkelt ta kontakt med oss via formuläret eller ringa oss direkt, vi ger dig gladeligen en offert.

VAD INGÅR I KONTORSSTÄDNING?

VARFÖR ÄR DET VIKTIGT MED ETT RENT KONTOR?

Ett rent kontor är viktigt då det är ditt ansikte utåt gentemot kunder, klienter och samarbetspartners. Är era lokaler smutsiga kan det påverka ert anseende negativt. Det är också viktigt för er personal att ha en ren miljö att jobba i, det är vida känt att en damm och en allmänt smutsig miljö lockar till sig mängder med bakterier som i värsta fall kan få er personal att bli sjuk.

NÄR KAN NI PÅ ANNE BLOM UTFÖRA EN KONTORSSTÄDNING?

Vi älskar när vi kan städa ert kontor under dagtid och därigenom bygga en relation med er som kund och där ni enkelt kan kommunicera direkt med vår personal då alla pratar svenska eller engelska. Ibland fungerar det inte med städning dagtid, tex. vid stora kontorslandskap och då brukar vi lägga kontorsstädningen tidigt på morgonen så att vi är klara med dammsugningen tills telefonerna börjar ringa.

VI HAR FLERTALET KONTOR I STOCKHOLM, KAN VI FÅ EN HELHETSLÖSNING FÖR SAMTLIGA KONTOR?

Ja det går bra, vi kan komma fram till en bra lösning om ni har flera kontor som behöver städas.

HUR OFTA KAN NI KOMMA OCH STÄDA?

För kontor så rekommenderar vi att ni ansluter er till en veckovis städning, vid större kontor med mycket folk i rörelse så kan det behövas mer än så, hör av dig till oss för att berätta om ditt kontors behov så kan vi komma fram till en bra lösning som passar just ditt företag och kontor.

KONTORSSTÄDNING NACKA – PROFESSIONELL OCH TRYGG PERSONAL

Kontorsstädning i Nacka är en städtjänst som vi erbjuder företag. Att välja Anne Blom Städ & Service som ert städföretag vid kontorsstädning är att välja ett professionellt städföretag.

Städtjänster för privatpersoner i NackaStädtjänster för företag i Nacka
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Vi kan med våra 20 års erfarenhet av städbranschen garantera er ett tryggt och säkert samarbete med oss på Anne Blom Städ & Service.

Visst är det viktigt med ett rent och snyggt kontor? En välförd kontorsstädning gör lokalen trevligare för både personal och kunder. Vi utför alla typer av kontorsstädningar och tar fram anpassade städningsprogram efter era behov.

Tveka inte att använda vårt kontaktformulär eller ringa oss på 08-22 22 26 för frågor kring Kontorsstädning i Nacka!

Kontorsstädning Nacka

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26