fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Städföretag Nacka

Städföretag Nacka

Städföretag Nacka

Städföretag Nacka

Städföretag Nacka – ett professionellt städföretag med 20 års städ erfarenheter erbjuder dig som bor i Nacka med omnejd flera olika städtjänster för så väl företag som privatpersoner.

Med Anne Blom Städ & Service kan ni känna er trygg. Samtliga i städpersonalen är legitimerade och kollektivanslutna med ID 06 Legitimation. Vi städar hos dig med stor respekt för dig, ditt hem och ditt företag. Vi värnar om ditt hem, företag och Nackas vackra natur då vi enbart använder oss utav miljövänliga städprodukter.

Anne Blom har städat ute hos många privata hem och företag runt om i Nacka med skinande resultat. Med lång städerfarenhet och gedigna kunskaper erbjuder vi dig flera olika städtjänster. Från vårt huvudkontor i Västberga kan vi snabbt ta oss ut till alla våra kunder i Nacka kommun.

STÄDFIRMA NACKA – STÄDSERVICE AV KVALITET!

Städföretag Nacka

Städfirma i Nacka som erbjuder städservice av kvalitet för både företag och privata hem i Stockholom hittar du hos oss, Anne Blom Städ & Service. Vi städar hos olika firmor och privatkunder runt om i Nacka med garanti för att både hem och företag lämnas i ett helt och skinande rent skick.

Har du en firma, är fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Nacka kommun? Hör då av dig till oss så erbjuder vi dig flera olika professionella städtjänster utifrån dina behov!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Städning i Nacka.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

För firmor, fastigheter och bostadsrätter etablerade i Nacka erbjuder vi kvalitativ:

  • Kontorsstädning
  • Trappstädning
  • Golvvård
  • Bygg- och Etableringsstädning

För privatpersoner som flyttar till eller inom Nacka erbjuder vi olika städtjänster som är både trygga och professionella. Med stor respekt för dig och ditt hem utför vi alltid en försiktig och noggrann städning. Vi använder dessutom bara miljömärkta städprodukter för att värna om såväl er som ert hem. Detta bidrar även till att lokalstädningen är skonsam för era inventarier och inredning.

Vi erbjuder professionella Städtjänster för privatpersoner bosatta i och runt om Nacka:

  • Flyttstädning
  • Visningsstädning
  • Storstädning
  • Hemstädning

Alla våra tjänster inom städ och lokalvård för företag och privatpersoner hittar ni i huvudmenyn till vänster.

Städtjänster för privatpersoner i NackaStädtjänster för företag i Nacka
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Våra kunder återfinns i hela Stockholmsområdet och vi har alltid snabba lösningar för alla behov!

STÄDFÖRETAG NACKA – MED RUT-AVDRAG

Vill du ha städhjälp i Nacka och undrar hur det går ihop med rut-avdrag?

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en ansökan om ett skatteavdrag för husarbeten, så som städhjälp. För att utnyttja rutavdrag för städhjälp är grundregeln att städtjänsten är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. För att få avdrag för städhjälp som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för städtjänsten. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se

STÄDHJÄLP NACKA – TÄNKER PÅ MILJÖN OCH STÄDAR KLIMATSMART

Vi använder utvalda miljömärkta produkter och klimatsmarta städmetoder i vårt dagliga arbete för att minimera effekten på vår hälsa och miljö. Vi utför skonsamma städningar, inte bara för miljön utan även era möbler och inredningar.

Kontakta vår kundtjänst på telefon 08 22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Blom’s städföretag Nacka.

Städföretag Nacka

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26