Golvvård Nacka

GOLVVÅRD Nacka

Golvvård Nacka

Golvvård Nacka är en tjänst vi erbjuder företag i Stockholms län. Med specialistkompetens inom golvvård tar vi hand om alla typer av golv för företagare i Nacka. Vi hjälper dig att återställa golvytor efter slitage som uppstått under årens gång. Ett välskött golv håller längre och efter vår behandling ger golvet ett intryck och en känsla som ett riktigt bra golv ska ge.

Känns ditt golv trist och grått? Behöver ditt golv lite kärlek och omsorg? Vill ni återställa golvet efter år av slitage? Då har ni hittat rätt! Vi på Anne Blom Städ & Service håller oss alltid ajour med det senaste kunskaperna om material och behandlingsmetoder.

Vi utför golvvård på olika sorters golv, så som:

  • Trä
  • Linolium
  • Olika typer av stengolv

Generellt sett inleds arbetet med en mycket noggrann maskinrengöring. Därefter behandlas golvet steg för steg för att återställa den utslitna golvytan för att sedan avslutas med en finish.

För alla företag i Nacka och i Stockholms Län erbjuder vi den golvvård och omsorg som era golv behöver!

GOLVVÅRDARE NACKA – VI TAR HAND OM ERA GOLV OCH VISAR HÄNSYN MOT NATUREN

Golvvårdare Nacka via Anne Blom är golvspecialisterna som värnar om ditt golv och vår miljö. Vi använder oss endast utav väl utvalda miljömärkta produkter för att värna natur och människor.

Golvvårdare Nacka

Vi använder oss av smarta arbetsmetoder och har höga krav på rengöringsprodukter. Detta är bra för såväl företagarnas golv som för vår vackra miljö! Vi strävar alltid att göra det bättre och Anne Blom Städ & Service är en städpartner som du och omvärlden kan vara nöjd med!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN GOLVVÅRD Nacka.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här har vi svarat på några frågor som ofta dyker upp i och med golvvård. Vi hoppas att dessa svar hjälper dig att förstå vilken typ av golvvård som vi kan erbjuda.

KONTAKTA OSS FÖR PRIS OCH RÅDGIVNING.

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Nacka? Då kan vi erbjuda dig en mängd professionella städtjänster.

Anlita oss vid behov av:

  • Kontorsstädning
  • Trappstädning
  • Golvvård
  • Bygg- och etableringsstädning

Alla våra tjänster hittar du i huvudmenyn till vänster.

Städtjänster för privatpersoner i NackaStädtjänster för företag i Nacka
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Anne Blom Städ & Service har hjälpt kunder runt om i Nacka med att göra både hem och företag skinande rena.

Är du på väg till, eller flyttar inom Nacka tar vi gärna hand om er flyttstädning, visningsstädning och självklart er regelbundna veckostädning så att du får mer tid över till annat!

Ring vår kunniga kundservice på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriv till oss via vårt webbformulär om du undrar något kring vår tjänst: Golvvård Nacka.

kontakta oss