fbpx
Lokalvård Nacka

Lokalvård Nacka

Lokalvård Nacka

Lokalvård Nacka är en städtjänst från Anne Blom Städ & Service för både privatpersoner och företag i Nacka. Med 20 års erfarenhet av städbranschen garanterar vi kvalitet och trygghet för våra kunder.

Med legitimerad städpersonal som är kollektivanslutna och med ID 06 legitimation visar vi stor respekt för dig, dina lokaler och ditt privata hem.

Med många års städerfarenhet och kunskap erbjuder vi dig som bor i och utanför Nacka en professionell städtjänst med miljövänliga städprodukter som gör både ditt hem och dina företagslokaler skinande rena!

I huvudmenyn till vänster hittar ni all information om samtliga tjänster vi erbjuder inom städ/lokalvård.

LOKALVÅRDARE NACKA – VI STÄDAR HOS BÅDE FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER

Lokalvård Nacka

Lokalvårdare Nacka med städkänsla och service för kvalitetsstädning för både företagare och privatpersoner i Stockholm hittar ni hos oss, Anne Blom Städ & Service.

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Nacka? Då kan vi erbjuda dig en mängd olika professionella städtjänster.

Anlita oss för kvalitativ:

  • Kontorsstäd
  • Trappstäd
  • Golvvård
  • Bygg- och etableringsstäd

Som privatperson som flyttar till eller inom Nacka erbjuder vi lokalvård som är både trygg och professionell. Vi har stor respekt för dig och ditt hem. Våra lokalvårdare är försiktiga och noggranna i sin städning. Vi använder endast miljömärkta och miljövänliga städprodukter för att värna om såväl er som ert hem. Detta bidrar även till att lokalstädningen är skonsam för era inventarier och inredning.

Vi erbjuder dig som privatperson i Nacka:

  • Flyttstäd
  • Visningsstäd
  • Storstäd
  • Hemstäd

Alla våra tjänster inom städ och lokalvård för företag och privatpersoner hittar ni i huvudmenyn till vänster.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Lokalvård Nacka.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

STÄDFÖRETAGET i Nacka SOM TÄNKER PÅ MILJÖN, DIG OCH DINA LOKALERS BÄSTA

Anne Blom Städ & Service är ett professionellt städföretag som tänker på både din och miljöns bästa. Vi använder bara väl utvalda städprodukter med tanken på hälsa och miljön.

Tillsammans med miljövänliga produkter och klimatsmarta arbetsmetoder i vårt dagliga arbete minimerar vi vår påverkan av vår vackra miljö såväl i Nacka kommun som i hela Stockholms län.

Lokalvård Nacka OCH RUT— SÅ FUNGERAR DET

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Rutavdrag beskriver möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Rutavdraget beviljas endast för arbetskostnader. Grundkravet för att utnyttja rutavdrag är att lokalstädningen är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. För att få avdrag för lokalstädning som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för lokalvården. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

Städtjänster för privatpersoner i NackaStädtjänster för företag i Nacka
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

MILJÖ OCH ANSVAR

Välkommen till Anne Blom Städ & Service, ni når oss enklast på telefon 08-22 22 26 eller via vårt webformulär om ni vill veta mer om vår städtjänst: Lokalvård Nacka.

Lokalvård Nacka