Trappstädning Nacka

Trappstädning Nacka

TRAPPSTÄDNING Nacka

Trappstädning Nacka

Trappstädning Nacka är en tjänst främst för bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i Nacka och i övriga delar av Stockholms län. Vi ser till att trapphuset hålls rent och frächt året runt!

För visst är det trevligt att komma in i en fastighet där det doftar gott och är välstädat? Anne Blom Städ & Service har lång erfarenhet av trappstädning.

Vi kan hjälpa dig att ta er fastighet till känslan av ett nytt, väldoftande trapphus på Söder. Trapphuset är första insynen en besökare får, vilket ger att era besökare kommer att känna ett frächt mottagande på Södermalm som gör en stor skillnad.

Vår personal jobbar i team som återkommer till samma kunder. Personalen är legitimerade, försäkrade och kollektivanslutna. Våra ledord är noggrannhet och effektivitet. Det är något som reflekteras inte bara i det praktiska resultatet utan även i att vi värnar om förhållandet till våra kunder. En nära dialog är grundläggande för att etablera ett långsiktigt samarbete med kunderna.

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening i Nacka kan vi erbjuda en mängd professionella städtjänster. Anlita oss för kvalitativ:

  • Kontorsstäd
  • Städning av trapphus
  • Golvvård
  • Bygg och etableringsstäd

Anne Blom har hjälpt många kunder runt om i Nacka med att göra hem och företag skinande rena. Vi använder endast utvalda miljömärkta städprodukter som är skonsamma för vår hälsa som för vår natur. Läs om Anne Bloms miljöarbete.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN TRAPPSTÄDNING Nacka.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här  hittar du förklaringar och svar på den trappstädning som vi kan erbjuda. Om du inte hittar svar på dina frågor här kan du alltid ringa oss direkt på 08-22 22 26 så svarar vi på dina frågor.

TRAPPSTÄD NACKA – HUR OFTA SKA TRAPPHUSET STÄDAS?

Det beror ofta på hur stor fastigheten är och hur många som passerar genom trapphuset per dygn. Vi brukar städa en gång i veckan under vår, sommar och höst. Under vinterhalvåret kan det behövas städas mer regelbundet. Vi anpassar våra uppdrag efter era önskemål. Vi tar även hand om era övriga lokaler som förråd och gemensamhetslokalen. Regelbunden rengöring av trapporna är ett bra sätt att visa fastigheten från sin bästa sida!

Städtjänster för privatpersoner i NackaStädtjänster för företag i Nacka
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

KONTAKTA OSS FÖR PRISINFORMATION GÄLLANDE TRAPPSTÄDNING NACKA

Det är tryggt och säkert att anlita Anne Blom Städ & Service! Vi kommer gärna och inspekterar ert behov av städning av trapphuset innan vi lämnar en offert.

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt webbformulär för att boka tid för besök angående Trappstädning i Nacka.

Trappstädning Nacka