fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

flyttstädning Nacka

flyttstädning Nacka

Flyttstädning Nacka

Flyttstädning Nacka

Flyttstädning Nacka med Anne Blom städföretag ger er mer tid över till annat och ni slipper tänka på allt som rör städning inför och efter flytt. Vi har städat i många hem och företag runt om och i Nacka med ett skinande rent resultat.

Anne Blom Städ & Service ställer alltid upp för dig i Nacka när du behöver hjälp med flyttstädning!

Vi städar fastigheter så att en professionell inspektör blir mer än nöjd. Städpersonalen jobbar noggrant, snabbt och är trevliga. Dessutom kan våra lokalvårdare i Nacka ge dig bra råd kring hur dina visioner bäst kan förverkligas. Vi lämnar alltid efter oss Anne Bloms Garantifolder till den som övertar bostaden.

FLYTTSTÄDNING NACKA – STÄDNING MED KOMPETENS OCH ERFARENHET

flyttstädning Nacka

Flyttstäd Nacka heter vår tjänst av städning inför flytt. Vi på Anne Blom Städföretag har flyttstädarna som är kunniga och erfarna kring allt inom lokalvård. Vi vet vad som krävs för att få fram ett strålande resultat!

Vi strävar alltid efter ett gott samarbete och vi värdesätter alltid kommunikationen mellan er som kund och oss som företag. Fråga gärna oss om vad vi har gjort tidigare och om våra referenser inom flyttstädning.

PROFESSIONELL STÄDFIRMA SOM VÄRNAR OM MILJÖN I NACK

Vi på Anne Blom arbetar med skonsamma städprodukter som värnar om vår natursköna miljö i Nacka kommun. Personalen arbetar alltid med en försiktighet och med stor respekt för ert hem, vi bevarar bostadens alla ytor. Vi har kunskaperna som krävs för att flyttstädningarna tas om hand på såväl rätt som ett miljövänligt sätt.

Kontakta vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms städfirma.

Städtjänster för privatpersoner i NackaStädtjänster för företag i Nacka
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Varmt välkommen till Anne Bloms flyttstäd – när du vill anlita bra personal för flyttstädning i Nacka!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Flyttstädning Nacka.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här nedanför hittar du svar på vanliga frågor som våra kunder brukar ha om flyttstädning. Har du några frågor som du inte hittar svar på här så kan du enkelt kontakta oss personligen så svarar vi på alla dina frågor du kan tänkas ha om städning i samband med flytt.

VAD INGÅR I FLYTTSTÄDNING?

VAD INGÅR I EN FLYTTSTÄDNING UTFÖRD AV ANNE BLOM?

Vi följer de normer som Mäklarsamfundet satt upp. För en genomgående lista på vad som ingår i flyttstädningen kan du läs mer här.

VILKA TYPER AV BOSTÄDER KAN NI FLYTTSTÄDA?

Vi tar oss an alla typer av bostäder för denna tjänst, både hyresrätter och bostadsrätter.
För samtliga bostäder erbjuder vi även en visningsstädning för att säkerställa att ditt hem är fräscht, snyggt och inbjudande när du ska ha visning för din bostad. Detta är ett enkelt sätt att få potentiella köpare att vilja köpa just din bostad.
Vad det gäller hyresrätter har man en hyresvärd som måste godkänna städningen innan du flyttar ut, genom att anlita oss kan du vara säker på att få en flyttstädning som uppfyller kraven för hur en bostad skall städas vid utflyttning och på det viset undvika alla extra avgifter som annars kan tillkomma om något inte är utfört till din hyresvärds belåtenhet.

HUR LÅNGT I FÖRVÄG MÅSTE JAG BOKA?

Vi kan ofta ta oss an lite mer brådskande ärenden. Vi rekommenderar dock att du har lite framförhållning och hör av dig till oss i någorlunda god tid, speciellt om städningen måste ske i ett månadsskifte.

MÅSTE ALLA MÖBLER VARA UTFLYTTADE?

Ja, alla möbler bör vara borttagna när flyttstädningen genomförs. På det viset kommer vi kunna göra ett mer effektivt jobb.
Har du en hyrt en möblerad bostad kan vi givetvis också utföra en så kallad möblerad flyttstädning, det enda du behöver tänka på är att uppge detta vid din bokning.

VAD HÄNDER OM HYRESVÄRDEN ELLER NÄSTA PERSON SOM FLYTTAR IN INTE ÄR NÖJD?

Vi är stolta att kunna erbjuda en garantifolder som lämnas i bostaden till dem som flyttar in. De kan i sin tur kontakta oss om de hittar något som de inte är nöjda med, så lovar vi att rätta till det. På detta vis behöver du inte oroa dig över att få din flyttstädning godkänd eller inte eftersom att vi på Anne Blom tar hand om den biten.
Det finns hundra andra saker att tänka på än just flyttstädningen när man flyttar ut och vi är glada att kunna avlasta dig i den situationen, så att du kan koncentrera dig på att flytta till din nya bostad istället.

flyttstädning Nacka

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26