fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

fönsterputsning Nacka

FÖNSTERPUTSNING Nacka

FÖNSTERPUTSNING Nacka

Fönsterputsning Nacka med Anne Blom Städ & Service ger ditt hem skinande rena fönster som släpper in ordentligt med dagsljus. Vi utför fönsterputs främst åt våra hemstädskunder samt åt företag i Nacka kommun. Fönster putsas och rengörs in- och utvändigt, tjänsten Fönsterputs kan även beställas separat från våra andra städtjänster.

Med huvudkontor i Västberga når vi snabbt ut till dig i Nacka. Vi ger er härligt rena fönster i bostaden eller i företagets lokaler.

Det är inte så lätt att putsa fönster riktigt bra och slippa stänk och ränder. Vi hjälper dig att putsa dina fönster professionellt. Låt ljuset flöda in och njut av utsikten genom skinande rena fönsterglas.

FÖNSTERPUTSNING I NACKA OCH STOCKHOLM

Ge dina fönster en extra glans, det ger dig och dina gäster och besökare ett trevligare intryck såväl utifrån som inifrån. Anne Bloms fönsterputs innefattar puts och rengöring in- och utvändigt av din bostads eller företags samtliga fönster.

Fönsterputs kan beställas separat från våra andra tjänster i mån av plats. Du kan självklart även addera schemalagd puts av fönster kombinerat med exempelvis hemstädning om så önskas. Vi hjälper dig hitta bästa lösning för just era behov!

FÖNSTERPUTS NACKA – EN PRISVÄRD FÖNSTERRENGÖRING

Fönsterputsning Nacka

Fönsterputs Nacka heter vår tjänst för putsning av fönster för både privathem och företag. Priset för fönsterputsning baseras generellt på storleken på bostaden eller lokalen. Vi brukar säga att en fönsterputsning tar ungefär lika lång tid som en hemstädning. Kontakta oss för att få en konstnadsfri offert.

Vi använder i största möjliga mån utvalda miljömärkta produkter för att göra minimal inverkan på miljön. Läs mer Om Anne Bloms miljöarbete.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN FÖNSTERPUTSNING Nacka.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I FÖNSTERPUTSNING?

VAD INGÅR I EN FÖNSTERPUTSNING?

I vår fönsterputsningstjänst ingår putsning och rengörning av din bostads/kontors samtliga fönster, både ut och invändigt.

HUR OFTA BÖR JAG ANLITA ANNE BLOM FÖR FÖNSTERPUTSNING?

Det beror helt på hur hårt utsatta dina fönster är, normalt brukar vi rekommendera på våren och hösten. Om byggnaden är nära en väg eller vatten så kommer dina fönster bli hårt utsatta och i dessa situationer rekommenderar vi fönsterputsning mer regelbundet, hur ofta beror på era förutsättningar. Kontakta oss gärna så kan vi hitta en bra lösning som passar er.

HUR KAN JAG UNDERLÄTTA FÖR ER NÄR NI KOMMER OCH PUTSAR MINA FÖNSTER?

Vi uppskattar om du tar bort all inredning från fönsterbrädor innan vi kommer, vi ser även gärna att ni flyttar ut större möbler en bit från fönstren.

KAN JAG BOKA FÖNSTERPUTSNING ÄVEN UNDER VINTERN?

Det går alldeles utmärkt att boka en tid för fönsterputsning även under vinterhalvåret. I Stockholm är vi oftast förskonade mot den strängaste kylan och rena fönster släpper in det ljus som vi behöver under den mörka årstiden.

VAD BASERAS PRISET FÖR EN FÖNSTERPUTSNING PÅ?

Priset baseras på antalet fönster som du har i din bostad, hur många sidor som ska putsas, samt fönstertyp. Offerten är en uppskattning och vi debiterar endast för den faktiska tid arbetet tar

UTNYTTJA RUT-AVDRAGET

Vill du ha hjälp med att putsa fönster i Nacka och undrar hur det går ihop med rut-avdrag?

RUT är förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en ansökan om ett skatteavdrag för husarbeten, så som fönsterputsning. För att utnyttja rutavdrag för städhjälp är grundregeln att städtjänsten är utförd i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar. För att få avdrag för städhjälp som utförts i föräldrarnas bostad måste det vara du som har betalat för tjänsten. Vill du läsa mer om RUT-avdrag kan gå in på skatteverkets hemsida, www.skatteverket.se.

Städtjänster för privatpersoner i NackaStädtjänster för företag i Nacka
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Du når vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om du vill veta mer om Anne Bloms städföretag.

kontakta oss

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26