fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

Kontorsstädning Stockholm

KONTORSSTÄDNING Stockholm

Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning Stockholm som blir utförd på era villkor och enligt era behov. Vi utför städning av kontor i hela Stockholms området varje dag. Vi har idag uppdrag i innerstaden såsom Norrmalm, Södermalm, Östermalm och Västermalm. Vi städar kontor i alla Stockholmsområdets väderstreck, både Norra, Södra samt Östra och Västra Stockholm.

KONTORSSTÄDNING STOCKHOLM MED FLEXIBILITET OCH STÖRNINGSFRIHET

Vår personal ser till att jobba på ett sätt som är flexibelt för er. Störningsfri städning för er är ett mål för oss.

Varje uppdrag börjar med en större genomgående städning med en uppstart av vår städledare.

Kontorsstädning i Stockholm

Vi har 20 års erfarenhet av att städa kontor i Stockholm, vi kan med andra ord vår stad väl. Vi har under dessa 20 år stött på en mängd olika utmaningar och fått en gedigen kunskap inom branschen. Fråga oss gärna om företag med liknande förutsättningar som er. Varje uppdrag vi har haft under åren har gett oss både unik erfarenhet och insikter. Vi har haft allt från känsliga, säkerhetsintensiva uppdrag till mindre, enklare lokaler. Vi ser helt enkelt till att ert kontor alltid har pålitligt och punktligt städ.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN KONTORSSTÄDNING Stockholm.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om kontorsstädning, vi går igenom vad som ingår och hur en kontorsstädning går till. Vill du att vi kommer och städar på ert kontor kan du enkelt ta kontakt med oss via formuläret eller ringa oss direkt, vi ger dig gladeligen en offert.

VAD INGÅR I KONTORSSTÄDNING?

VARFÖR ÄR DET VIKTIGT MED ETT RENT KONTOR?

Ett rent kontor är viktigt då det är ditt ansikte utåt gentemot kunder, klienter och samarbetspartners. Är era lokaler smutsiga kan det påverka ert anseende negativt. Det är också viktigt för er personal att ha en ren miljö att jobba i, det är vida känt att en damm och en allmänt smutsig miljö lockar till sig mängder med bakterier som i värsta fall kan få er personal att bli sjuk.

NÄR KAN NI PÅ ANNE BLOM UTFÖRA EN KONTORSSTÄDNING?

Vi älskar när vi kan städa ert kontor under dagtid och därigenom bygga en relation med er som kund och där ni enkelt kan kommunicera direkt med vår personal då alla pratar svenska eller engelska. Ibland fungerar det inte med städning dagtid, tex. vid stora kontorslandskap och då brukar vi lägga kontorsstädningen tidigt på morgonen så att vi är klara med dammsugningen tills telefonerna börjar ringa.

VI HAR FLERTALET KONTOR I STOCKHOLM, KAN VI FÅ EN HELHETSLÖSNING FÖR SAMTLIGA KONTOR?

Ja det går bra, vi kan komma fram till en bra lösning om ni har flera kontor som behöver städas.

HUR OFTA KAN NI KOMMA OCH STÄDA?

För kontor så rekommenderar vi att ni ansluter er till en veckovis städning, vid större kontor med mycket folk i rörelse så kan det behövas mer än så, hör av dig till oss för att berätta om ditt kontors behov så kan vi komma fram till en bra lösning som passar just ditt företag och kontor.

CHECKLISTA FÖR Kontorsstädning Stockholm

Vi hjälper inte bara till med städningen på kontoret: Vi ser till att era inköp av förbrukningsmaterial hanteras, blommor vattnas, mattor dammas av. Glöm inte att fråga oss om det behövs fönsterputsning eller mattvätt så hjälper vi till med rätt resurs.

Vid varje städtillfälle kollar vi varandra och ser till att alla era önskemål har blivit uppfyllda.

Anlita oss för en gedigen och kvalitetssäkrad kontorsstädning Stockholm!

Tveka inte att kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär för frågor kring kontorsstädning Stockholm.

Kontorsstädning Stockholm

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26