Kontorsstädning Solna

Kontorsstädning Solna

KONTORSSTÄDNING Solna

Kontorsstädning Solna

Kontorsstädning Solna utförs åt företag, stora som små. Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening i Solna, Sveriges företagsvänligaste kommun, kan vi erbjuda en mängd professionell städtjänster. Anlita oss för kvalitativ kontorsstädning, städning av trapphus, golvvård, bygg- och etableringsstäd. Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

En ren och fräsch arbetsplats skapar förutsättningar för personal som trivs och presterar bra på jobbet. Det är såklart även viktigt att ge era besökare ett riktigt gott intryck när de besöker er på plats.

Vi erbjuder städning när det passar er. De vanligaste intervallerna är:

  • dagligen
  • 2 gånger i veckan
  • 1 gång i veckan
  • varannan vecka

Städning sker under dagtid, de flesta kontor städar vi tidig morgon. Hur upplägget ser ut ser vi till att lösa på bästa sätt för er som kund.

Anne Blom har hjälpt kunder runt om i Solna med att göra hem och företag skinande rena. Är du på väg att bosätta dig i Solna med sin härliga blandning av historiska byggnader, toppmoderna företagsbyggnader och gallerior är vi städföretaget för dig. Med sitt centrala läge i Stockholm bjuder Solna på hela tre slott, sköna Hagaparken, vackra Filmstaden och shopping i spektakulära Mall of Scandinavia. Så är du på väg till, eller kanske flyttar inom Solna stad tar vi gärna hand om flyttstädningen, visningsstädningen och självklart regelbunden veckostädning så du får tid över till annat!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN KONTORSSTÄDNING Solna.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om kontorsstädning, vi går igenom vad som ingår och hur en kontorsstädning går till. Vill du att vi kommer och städar på ert kontor kan du enkelt ta kontakt med oss via formuläret eller ringa oss direkt, vi ger dig gladeligen en offert.

VAD INGÅR I KONTORSSTÄDNING?

ANNE BLOM BORGAR FÖR TRYGG OCH SERIÖS Kontorsstädning i Solna

städ solna

Vi strävar efter att samma personal återkommer till våra kunder. Våra team om 6-8 personer ansvarar för varje kund. Personalen är alltid legitimerade, försäkrade och kollektivanslutna. Personalen har tystnadsplikt och är kontrollerade i belastningsregistret. Vår personal är ID 06-legitimerade när de besöker exempelvis byggarbetsplatser.

Kontorsstädning Solna och ALLT I ALLO-TJÄNSTER

Om ni på kontoret tröttnat på att försöka bestämma vems fel det var att kaffet tog slut så kan ni lugnt överlämna det ansvaret till oss, vi köper in och ser till att det alltid finns gott kaffe och mjölk. Behöver ni någon som ser till att kontors- och förbrukningsmaterial fylls på och glödlampor byts så kan vi ordna det. “Allt i Allo” är ett perfekt komplement till vår tjänst: Kontorsstädning Solna.

Städtjänster för privatpersoner i SolnaStädtjänster för företag i Solna
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Tveka inte att kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär för frågor kring Kontorsstädning Solna!

Kontorsstädning Solna