fbpx
Lokalvård Solna

Lokalvård SOLNA

Lokalvård Solna

Lokalvård Solna från Anne Blom Städ & Service innefattar professionella tjänster inom kontorsstäd, golvvård, trappstäd, fönsterputs, byggstäd, städning av dödsbon med mera. I huvudmenyn till vänster hittar ni information om alla de tjänster vi erbjuder inom städ/lokalvård.

Anne Blom har hjälpt kunder runt om i Solna med att göra hem och företag skinande rena. Är du på väg att bosätta dig i Solna med sin härliga blandning av historiska byggnader, toppmoderna företagsbyggnader och gallerior är vi städföretaget för dig. Med sitt centrala läge i Stockholm bjuder Solna på hela tre slott, sköna Hagaparken, vackra Filmstaden och shopping i spektakulära Mall of Scandinavia. Så är du på väg till, eller kanske flyttar inom Solna stad tar vi gärna hand om flyttstädningen, visningsstädningen och självklart regelbunden veckostädning så du får tid över till annat!

Lokalvård solna

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening i Solna, Sveriges företagsvänligaste kommun, kan vi erbjuda en mängd professionell städtjänster. Anlita oss för kvalitativ kontorsstäd, städning av trapphus, golvvård, bygg- och etableringsstäd. Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

Våra kunder återfinns i hela Stockholmsområdet.

Ni når oss enklast på telefon 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär.

ETT STÄDFÖRETAG DU KAN KÄNNA DIG TRYGG MED

Med över tjugo år i branschen kan vi borga för kvalitet och trygghet för dig som kund. Vår personal är alltid legitimerad, kollektivanslutna samt innehar ID 06 legitimation.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Lokalvård SOLNA.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Lokalvård solna RUT — SÅ FUNGERAR DET

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget. Det gör den som utfört arbetet. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se

Städtjänster för privatpersoner i SolnaStädtjänster för företag i Solna
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

MILJÖ OCH ANSVAR för Lokalvårdare solna

Genom att använda utvalda miljömärkta produkter och klimatsmarta arbetsmetoder i det dagliga arbetet minimerar vi vår inverkan på miljön. Detta bidrar även till att städningen blir skonsam för era inventarier och inredning.

Välkommen till Anne Blom Städ & Service, ni når oss enklast på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär om ni vill veta mer om vår städtjänst: Lokalvård Solna.

Lokalvård Solna