fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

visningsstädning Solna

visningsstädning Solna

VISNINGSSTÄDNING Solna

Visningsstädning Solna

Visningsstädning Solna är till för dig som står i begrepp att sälja bostad i Stockholm med omnejd. Få ut mesta möjliga av din försäljning, beställ en professionell städning inför visningen. Huruvida du gör en lyckad affär hänger till stor del på upplevelsen vid visningen. Doftar toaletterna fräscht och nystädat? Får man lust att börja laga god mat i köket? Är fönstrena gnistrande rena, vill man genast börja inreda och förgylla lokalerna med färgglad design och roliga idéer? Ja det är så en köpare ska känna efter visningen

Anne Blom har hjälpt kunder runt om i Solna med att göra hem och företag skinande rena. Är du på väg att bosätta dig i Solna med sin härliga blandning av historiska byggnader, toppmoderna företagsbyggnader och gallerior är vi städföretaget för dig. Med sitt centrala läge i Stockholm bjuder Solna på hela tre slott, vackra Filmstaden, sköna Hagaparken och shopping i nordens största köpcenter Mall of Scandinavia. Så är du på väg till, eller kanske flyttar inom Solna stad tar vi gärna hand om visningsstädningen, flyttstädningen och självklart regelbunden veckostädning så du får tid över till annat!

Vi hjälper dig att göra en lyckad affär genom att göra rätt insats på rätt ställe. Vi har lång erfarenhet av städuppdrag vid såväl visningar som flytt.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN VISNINGSSTÄDNING Solna.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

CHECKLISTA för visningsstäd i Solna

Inför en visningsstädning, tänk på att det är viktigt för helhetsintrycket vid en lägenhetsvisning att det råder harmoni och balans.

  • Undanplockning sker i hallen så att den ser välkomnande ut
  • Krukväxter ställs med solsidan in, borttagning av vissna blad
  • Gardiner hängs snyggt och blomkrukorna ställs i symmetri
  • Dukar och mattor läggs snyggt, tillpuffning av kuddar i soffor
  • Sladdar göms undan
  • Böcker och pärmar ska stå kant i kant i hyllor

VAD INGÅR I VISNINGSSTÄD?

VISNINGSSTÄD I SOLNA MED RUTAVDRAG — SÅ FUNGERAR DET

Visningsstädning Solna

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget, istället drar den som utfört arbetet av en del av arbetskostnaden på fakturan. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. Läs mer på Skatteverket.se

ANNE BLOM Visningsstädning & SERVICE I SOLNA VÄRNAR OM MILJÖN

Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder minimerar vi vår inverkan på naturen.

Städtjänster för privatpersoner i SolnaStädtjänster för företag i Solna
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Läs mer om vårt miljö- och ansvarsarbete vid visningstädning Solna.

Dags att sälja din bostad? Kontakta oss gärna på telefonnummer 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär rörande Visningsstäd Solna!

visningsstädning Solna

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26