fbpx
Golvvård Solna

GOLVVÅRD Solna

Golvvård Solna

Golvvård Solna är tjänsten riktad till företag i Stockholmsområdet. Vi återställer golvytor efter slitage som uppstår under årens lopp. Golvvård är en hel vetenskap som vi ser till att hålla oss uppdaterade inom för att vi alltid ska ha senaste kunskap om material och metoder.

Vi har specialistkompetens bland våra medarbetare för att hand om alla typer av golv. Arbetet inleds generellt med en grundlig maskinrengöring. Därefter utförs behandlingar steg för steg för att återställa den slityta och finish som behövs för olika ändamål. Ett golv som sköts på rätt sätt håller längre och ger det intryck och känsla ett riktigt bra golv ska ge.

VÄRNAR OM MILJÖN OCH ERA Golvvård i Solna 

Genom att arbeta med utvalda miljömärkta produkter och smarta metoder minimerar vi vår miljöpåverkan. Detta är bra för era golv och inte minst för miljön!

KONTAKTA OSS FÖR PRIS OCH RÅDGIVNING om Golvvård Solna 

städ solna

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening i Solna, Sveriges företagsvänligaste kommun, kan vi erbjuda en mängd professionella städtjänster. Anlita oss för kvalitativ kontorsstäd, städning av trapphus, golvvård, bygg- och etableringsstäd. Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

Anne Blom har hjälpt kunder runt om i Solna med att göra hem och företag skinande rena. Är du på väg att bosätta dig i Solna med sin härliga blandning av historiska byggnader, toppmoderna företagsbyggnader och gallerior är vi städföretaget för dig. Med sitt centrala läge i Stockholm bjuder Solna på hela tre slott, sköna Hagaparken, vackra Filmstaden och shopping i spektakulära Mall of Scandinavia. Så är du på väg till, eller kanske flyttar inom Solna stad tar vi gärna hand om flyttstädningen, visningsstädningen och självklart regelbunden veckostädning så du får tid över till annat!

Ring vår kunniga kundservice på telefonnummer 08-22 22 26 eller skriv till oss via vårt kontaktformulär om du undrar något kring Golvvård Solna.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN GOLVVÅRD Solna.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här har vi svarat på några frågor som ofta dyker upp i och med golvvård. Vi hoppas att dessa svar hjälper dig att förstå vilken typ av golvvård som vi kan erbjuda.

VAD INGÅR I GOLVVÅRD?

VAD ÄR DEN STÖRSTA ANLEDNINGEN TILL ATT VI BEHÖVER GOLVVÅRD I VÅRA LOKALER?

Den största anledningen till att våra kunder behöver ha hjälp är att deras golv har blivit skadade på ett eller annat sätt. Oftast är våra kunder kontor med många anställda vilket gör att förslitningen är hög på golvytorna. En annan vanlig anledning är att någon har tappat något i golvet som har gett upphov till en skada. Repor är också vanliga, dessa uppstår främst när större föremål dras över golvet vid ommöblering eller liknande.

SKADOR PÅ GOLV UPPSTÅR VANLIGEN AV

1. Vanlig förslitning
2. Föremål som tappas rakt ner i golvet
3. Repor från bord och stolar

VARFÖR ÄR FÖRDELARNA MED GOLVVÅRDEN SOM VI ERBJUDER?

1. Ditt golv kan bli återställt om det uppstår skador
2. Dina golv blir skinande och rena och ger ett bra intryck för personal och era kunder som finns på kontoret
3. Golvet får en längre livstid
4. Vi är pålästa och har specialutbildning i hur de olika typerna av golv ska hanteras på bästa sätt.

VAD ÄR FORSSELLSTRAPPAN?

Det är namnet på ett företag som tillverkar golv, trappor och ytskikt, just trappan är mycket vanlig och finns i väldigt många svenska fastigheter, de tillverkar också ytskikt till golv som ofta återfinns på kontor och i fastigheter runt om i Sverige. Som du kan läsa ovan har vi utbildning i hur man vårdar detta material på bästa sätt.

VILKA GOLVTYPER KAN NI PÅ ANNE BLOM BEHANDLA?

Vi tar hand om era golv i följande material:
– Plastgolv
– Gummigolv
– Trägolv
– Stengolv
– Linoleumgolv
– Heltäckningsmatta – mattvätt

VAR I SVERIGE KAN VI UTFÖRA GOLVVÅRD?

Vi utför golvvård i Stockholmområdet med omnejd.

VIKTIGT ATT VETA OM GOLVVÅRD Solna 

Golvvård innebär att vi återställer golvytor efter slitage på arbetsplatser. Det är en hel vetenskap som vi ser till att hålla oss uppdaterade inom, för att vi alltid ska ha senaste kunskap om material och metoder. Inte minst viktigt för att kunna minimera vår miljöpåverkan så långt det går i förhållande till kvaliteten på renoveringen.

Städtjänster för privatpersoner i SolnaStädtjänster för företag i Solna
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Några av våra medarbetare har specialistkompetens för att hand om alla typer av golv. Golvvård inleder vi alltid med grundlig maskinrengöring, sedan gör vi behandlingar steg för steg för att återställa den slityta och finish som behövs för olika ändamål. En välgjord golvvård är ofta klart lönsam jämfört med att lägga helt nya golv på stora ytor.

Vi har förtroendet och kunskapen att vårda Forssellstrappan. Vi har genomgått specialistutbildning och kan återställa dessa trappor där de har blivit felaktigt behandlade.

kontakta oss