fbpx
Storstädning Solna

STORSTÄDNING Solna

STORSTÄDNING Solna

Storstädning Solna: När ditt hem behöver ett extra lyft från golv till tak

Storstädning Solna riktar sig främst till privatpersoner men även företag i Stockholm med omnejd. Vi rekommenderar att man startar upp med tjänsten Storstädning innan vi påbörjar hemstädningen som ofta sker veckovis. Storstädning kan även beställas separat när ni känner att hemmet behöver en extra genomgång. Vid vissa tillfällen, som efter en flytt eller renovering behövs en större städning där vi rengör hela hemmet.

Anne Blom har hjälpt kunder runt om i Solna med att göra hem och företag skinande rena. Är du på väg att bosätta dig i Solna med sin härliga blandning av historiska byggnader, toppmoderna företagsbyggnader och gallerior är vi städföretaget för dig. Med sitt centrala läge i Stockholm bjuder Solna på hela tre slott, sköna Hagaparken, vackra Filmstaden och shopping i spektakulära Mall of Scandinavia. Så är du på väg till, eller kanske flyttar inom Solna stad tar vi gärna hand om flyttstädningen, visningsstädningen och självklart regelbunden veckostädning så du får tid över till annat!

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening i Solna, Sveriges företagsvänligaste kommun, kan vi erbjuda en mängd professionell städtjänster. Anlita oss för kvalitativ kontorsstäd, städning av trapphus, golvvård, bygg- och etableringsstäd. Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

STÄDNING VÅRT STOLTA HANTVERK

Vi på Anne Blom är stolta över vårt yrke och experter på vårt hantverk. Vi lägger stor vikt på kundbemötandet och blicken för det lilla extra. RUT-avdraget innebär att fler har råd att hyra in hjälp till en klassisk storstädning i Solna som förr var tradition varje vår och höst.

DAGS FÖR STORSTÄD—KONTAKTA OSS REDAN I DAG!

Vi utför storstäd i hela Stockholmsområdet. Vår legitimerade personal ser till att era saker tas om hand med stor försiktighet och noggrannhet. Vi använder noga utvalda städprodukter för att värna om såväl miljön som ert hem.

Städtjänster för privatpersoner i SolnaStädtjänster för företag i Solna
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Ring 08-22 22 26 eller nå oss via vårt kontaktformulär om du har frågor kring Storstädning Solna.

Vad kostar storstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN STORSTÄDNING Solna.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

BRA ATT TÄNKA PÅ

  • Plocka undan så mycket som möjligt på och i hyllor samt ovanpå garderober, det sparar mycket tid.
  • Se till att eventuella nycklar till fönster finns tillgängliga samt plocka gärna undan från fönsterbrädor.
  • Vi flyttar aldrig tunga möbler såsom soffor, sängar eller spisar, då det kan skada era ytor. Vänligen flytta på de möbler som vi ska städa under eller bakom.
  • Om ni önskar städning bakom spis, kyl eller frys, var vänlig och dra fram vitvarorna.
  • För rengöring under badkar med front, vänligen montera av badkarsfronten innan.

VAD INGÅR I STORSTÄD?

kontakta oss