Byggstädning Solna

BYGGSTÄDNING Solna

BYGGSTÄDNING Solna

Byggstädning Solna och etableringsstäd erbjuds både företag och privatpersoner i Solna. På byggarbetsplatser är ofta byggstädningen ett återkommande jobb. För privatpersoner sker städningen generellt när byggandet eller renovering är klar och det är dags för kunden att flytta in i det renoverade rummet eller det nybyggda huset.

BYGGSTÄD I Solna – EN SÄKERHET FÖR BYGGET

Byggstädning, liksom etableringsstädning, underhållsstädning och avslutningsstädning, är inget man släpper amatörer på. Det finns det goda skäl till, inte minst fackliga. Säkerheten måste vara A och O och vi är alltid extra vaksamma när vi hanterar byggnadsplatser med hög olycksrisk och stressade hantverkare.

Byggstädning Solna

Anne Blom har hjälpt kunder runt om i Solna med att göra hem och företag skinande rena. Är du på väg att bosätta dig i Solna med sin härliga blandning av gallerior, historiska byggnader och toppmoderna företagsbyggnader är vi städföretaget för dig. Solna bjuder med sitt centrala läge i norra Stockholm på hela tre slott, sköna Hagaparken, vackra Filmstaden och shopping i spektakulära Mall of Scandinavia. Så är du på väg till, eller kanske flyttar inom Solna stad tar vi gärna hand om flyttstädningen, visningsstädningen och självklart regelbunden veckostädning så du får tid över till annat!

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening i Sveriges företagsvänligaste kommun Solna, kan vi erbjuda en mängd professionella städtjänster. Anlita oss för kvalitativ kontorsstäd, städning av trapphus, golvvård, bygg- och etableringsstäd. Alla våra tjänster hittar ni i huvudmenyn till vänster.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN BYGGSTÄDNING i Solna.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Frågor och svar om den byggstädning och etableringsstädning som vi erbjuder. Gå igenom våra svar nedanför för att få reda på mer om denna städtjänst som vi erbjuder och läs vad som gör oss unika och varför vi kan erbjuda professionell byggstädning eller etableringsstädning för ditt företag.

VAD INGÅR I BYGGSTÄDNING?

ID-06 LEGITIMATION HAR VI ALLA PÅ ANNE BLOM – FÖR DIN SKULL

Du som är proffs vet vilka följder en olycka, stöld eller slarv kan innebära på en arbetsplats i Solna. Därför är ID-06 legitimering och fullförsäkring liksom kolletivavtal hos vår personal en självklarhet på Anne Blom. Vi har över tjugo års erfarenhet av byggstäd i Solna, så ni kan lita på att vi utför ett kvalificerat arbete hos er.

Städtjänster för privatpersoner i SolnaStädtjänster för företag i Solna
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

SKILLNADEN MELLAN BYGGSTÄDNING OCH ETABLERINGSSTÄD

När vi säger etableringsstäd så refererar vi till städning som sker regelbundet på byggen. Exempelvis städning av bodar, ombytesrum, fikarum och matsal på bygget. Med byggstädning syftar vi till grovstädningen i själva byggnaden som finns.

Kontakta gärna vår kundtjänst på 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär för frågor rörande Byggstädning Solna.

kontakta oss