fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

hemstädning solna

Hemstädning Solna

Hemstädning Solna

Hemstädning Solna för dig som vill använda din tid till annat än att städa.
Anne Bloms duktiga och trevliga personal gör ditt hem skinande rent och fräscht.
Vi städar lägenheter och hus i Stockholm med omnejd – och Solna är inget undantag!

En gemensam nämnare bland våra kunder är att man finner det svårt att få tiden att räcka till. Med anlitad städhjälp blir vardagen lite enklare och skönare.
Under fliken “VAD INGÅR” hittar du information om vad vi generellt utför när vi besöker ert hem.

Det kan vi göra tack vare att vi har duktiga medarbetare med lång erfarenhet från allt inom små arbeten till fullständig lokalvårdnad.
Vi är oerhört stolta över våra städare i Solna och det arbete som de utför varje dag.
De är punktliga, noggranna och alltid effektiva.
Dessutom är de trevliga och artiga och sätter alltid dig som kund i främsta rummet.

Våra städare arbetar alltid två och två och ingår i team om 6-8 personer som i största mån återkommer till dig som kund.
Detta ger dig en chans att lära känna dina städare och ökar tryggheten både för dig och för oss.
Alla våra anställda har dessutom kollektivavtal och kontrolleras i belastningsregistret innan de anställs.

Hemstädning Solna EFTER DINA BEHOV OCH LIVSSITUATION

Hemstädning Solna

Våra kunder väljer oftast att få städat varje eller varannan vecka. Hur ofta man vill hjälp med städningen beror olika faktorer såsom bostadsyta, antal boende och hur ens vardag ser ut.

Du kan exempelvis låta oss göra en större mer genomgående städningen ena veckan och en lättare städning den andra. Kontakta oss så hjälper vi dig med ett upplägg som passar just dina behov!

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN HEMSTÄDNING I solna

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

VAD INGÅR I HEMSTÄD?

VILKA PASSAR VÅR HEMSTÄDNINGSTJÄNST FÖR I SOLNA?

Vi tar oss an i stort sett de flesta kunder oavsett utformningen och storleken på hemmet som skall städas, det betyder att vi städar allt från små lägenheter till stora villor. Den gemensamma nämnaren för våra kunder är att de har svårt att få tiden att räcka till och det är den främsta anledningen till att de vill ha hjälp med sin hemstädning.

HUR FUNGERAR DET FÖRSTA GÅNGEN VI KOMMER OCH STÄDAR?

Vi rekommenderar att vi startar med en storstädning om du inte har haft professionell städning innan. Om du har möjlighet att möta upp oss hemma första gången vi från Anne Blom kommer hem till dig, så kan du gå igenom dina önskemål direkt med vår personal.

Vi skriver sedan kundinformation om just er städning så att vår personal alltid vet vad som gäller.

Om du inte har möjlighet att möta oss hemma vid första besöket så kan du posta nycklar till oss i förväg, eller svänga förbi vårt kontor i Hägersten (som ligger på Västberga Allé 36 A) och lämna över nycklarna personligen under kontorstid.

KAN MAN KOMMA ÖVERENS OM EXAKT VAD SOM SKALL INGÅ I EN HEMSTÄDNING ?

Vi är väldigt öppna när det kommer till dina önskemål och vi tar gärna emot specifika instruktioner från dig, vill du veta vad som normalt ingår i en hemstädning kan du se det i listan som du hittar ovanför. Om du har övriga önskemål utöver detta så diskuterar vi gärna det med dig och du kan med fördel ange detta i formuläret när du kontaktar oss i formuläret som du hittar där.

VAD BASERAS PRISET PÅ FÖR MIN HEMSTÄDNING ?

Den första faktorn som vi baserar priset på är storleken på den yta som skall städas. Den andra faktorn är om några extra tillval utöver de som redan finns listade i vår ordinarie lista på ytor som skall städas, det är den listan som du ser ovan. Vill du veta exakt vad vi kan erbjuda dig så ber vi dig att kontakta oss för en offert.

BÖR JAG BLI EN VECKOKUND?

Att vara en veckokund hos oss innebär att vi kommer hem till dig och utför en hemstädning en gång i veckan, denna tjänst är vanligast för familjeboenden där man bor fler än 2 personer och har barn.

Det brukar vanligtvis bli ganska stökigt när man har barn hemma och då krävs det en veckostädning för att hålla en jämn standard. För familjer så är det ofta inte tillräckligt med att endast ha 2 städningar i månaden och därför rekommenderar vi dig med barn hemma att välja vår veckostädning

OM DU UPPFYLLER FÖLJANDE KRITERIER BÖR DU BLI EN VECKOKUND

1. Du vill spara mycket tid varje vecka genom att lämna bort ansvaret för städning.
2. Du vill att ditt hem alltid ska hålla en hög standard och upplevas som rent och fräscht.

Stockholms mest rekommenderade städföretag

Stockholms mest rekommenderade städföretag

ÅTERKOMMANDE PERSONAL FÖR DIN TRYGG Hemstädning I SOLNA

Vi jobbar i största möjliga mån efter att samma personal återkommer till dig som kund i Solna. Vår personal är alltid legitimerade, kollektivanslutna och försäkrade. Vi förstår vikten av att våra kunder känner sig trygga och blir trevligt bemötta av vår personal.

Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder minimerar vi vår inverkan på naturen. Läs mer om vårt miljö- och ansvarsarbete.

Städtjänster för privatpersoner i SolnaStädtjänster för företag i Solna
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

KONTAKTA OSS FÖR PRIS OCH RÅDGIVNING om Hemstädning Solna

Du vet väl om att du kan nyttja avdraget för RUT? Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget, det tar utföraren hand om. Ring oss gärna för pris och rådgivning 08-22 22 26 eller skicka ett mail rörande Hemstädning Solna!

kontakta oss

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26