Äldreflytt & Dödsbo Solna

Äldreflytt & Dödsbo Solna

Dödsbostädning SOLNA

Dödsbostädning SOLNA

Dödsbostädning Solna är vår städtjänst som hjälper dig med det praktiska som kan vara jobbigt och svårt att hantera efter att någon närstående gått bort. Vi förstår vikten av ett korrekt och finkänsligt bemötande från vår personal. Anne Bloms personal är erfarna, alltid legitimerade, fullt försäkrade och har tystnadsplikt.

Vi hjälper till med det praktiska vid äldreflyttning och dödsbon som städning av bostaden, kontakt med mäklare, nyckelhantering och exempelvis avläsning av el -och vattenmätare.

SMIDIG ÄLDREFLYTT OCH DÖDSBOSTÄDNING i Solna

städ solna

Vi kan ordna kontakt med hjälporganisationer som hämtar det du vill bli av med och sorterar ut det som är säljbart. Vi har valt att samarbeta med den ideella föreningen Åter Vinnarna.

VI FINNS NÄRA DIG I SOLNA MED ALLT INOM STÄD

Anne Blom har hjälpt kunder runt om i Solna med att göra hem och företag skinande rena. Är du på väg att bosätta dig i Solna med sin härliga blandning av historiska byggnader, toppmoderna företagsbyggnader och gallerior är vi städföretaget för dig. Med sitt centrala läge i Stockholm bjuder Solna på hela tre slott, sköna Hagaparken, vackra Filmstaden och shopping i spektakulära Mall of Scandinavia. Så är du på väg till, eller kanske flyttar inom Solna stad tar vi gärna hand om flyttstädningen, visningsstädningen och självklart regelbunden veckostädning så du får tid över till annat!

Städtjänster för privatpersoner i SolnaStädtjänster för företag i Solna
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att prata med vår kundtjänst på telefon 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär angående: Dödsbostädning Solna

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN ÄLDREFLYTT & DÖDSBO SOLNA

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Nedan hittar du svar på alla de frågor du kan tänkas ha om städning som sker i samband med att en närstående gått bort.

VAD INGÅR I ÄLDREFLYTT?

kontakta oss