fbpx

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26

KONTORSSTÄDNING Sollentuna

Kontorsstädning Sollentuna

Kontorsstädning Sollentuna med Anne Blom Städ & Service är städtjänsten för dig som vill ha en trygg, säker och professionell städtjänst med skinande resultat. Vi städar och underhåller kontorslokaler för företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i Sollentuna kommun. En ren och fräsch arbetsplats skapar bättre förutsättningar för att personalen ska trivas och prestera bättre på jobbet. Självklart är det också viktigt för dig att kunna ge dina besökare ett riktigt gott första intryck när de besöker ditt kontor i Sollentuna.

Vi anpassar kontorsstädningen efter dina önskemål och behov. Vanligtvis städar vi dina kontorslokaler tidigt på morgonen, innan ni är på plats. Du väljer självklart själv vad som passar dig bäst!

Våra vanligaste tidsintervaller av kontorsstädningar är:

  • Varje dag
  • 1-2 gånger i veckan
  • Varannan vecka

Anlita oss för kvalitetsstädning av kontorslandskap och företagslokaler i Sollentuna med omnejd. Alla våra städtjänster för företag hittar du i huvudmenyn till vänster.

KONTORSSTÄDNING SOLLENTUNA – PROFESSIONELL STÄDTJÄNST FÖR FÖRETAG

Kontorsstädning Sollentuna

Kontorsstäd Sollentuna är en professionell och hållbar städtjänst för företag, organisationer och verksamheter som vill ha en trygg och pålitlig kontorsstädning i Sollentuna. Samtliga i städpersonalen har alltid tystnadsplikt och är:

  • Legitimerade med ID06
  • Kollektivanslutna
  • Försäkrade
  • Kontrollerade i belastningsregistret

Med 20 års erfarenhet av städbranschen garanterar vi dig ett tryggt och säkert samarbete med oss på Anne Blom Städ & Service.

Vad kostar hemstädning?

Kontorsstädning SollentunaPsst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN KONTORSSTÄDNING Sollentuna.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om kontorsstädning, vi går igenom vad som ingår och hur en kontorsstädning går till. Vill du att vi kommer och städar på ert kontor kan du enkelt ta kontakt med oss via formuläret eller ringa oss direkt, vi ger dig gladeligen en offert.

VAD INGÅR I KONTORSSTÄDNING?

VARFÖR ÄR DET VIKTIGT MED ETT RENT KONTOR?

Ett rent kontor är viktigt då det är ditt ansikte utåt gentemot kunder, klienter och samarbetspartners. Är era lokaler smutsiga kan det påverka ert anseende negativt. Det är också viktigt för er personal att ha en ren miljö att jobba i, det är vida känt att en damm och en allmänt smutsig miljö lockar till sig mängder med bakterier som i värsta fall kan få er personal att bli sjuk.

NÄR KAN NI PÅ ANNE BLOM UTFÖRA EN KONTORSSTÄDNING?

Vi älskar när vi kan städa ert kontor under dagtid och därigenom bygga en relation med er som kund och där ni enkelt kan kommunicera direkt med vår personal då alla pratar svenska eller engelska. Ibland fungerar det inte med städning dagtid, tex. vid stora kontorslandskap och då brukar vi lägga kontorsstädningen tidigt på morgonen så att vi är klara med dammsugningen tills telefonerna börjar ringa.

VI HAR FLERTALET KONTOR I STOCKHOLM, KAN VI FÅ EN HELHETSLÖSNING FÖR SAMTLIGA KONTOR?

Ja det går bra, vi kan komma fram till en bra lösning om ni har flera kontor som behöver städas.

HUR OFTA KAN NI KOMMA OCH STÄDA?

För kontor så rekommenderar vi att ni ansluter er till en veckovis städning, vid större kontor med mycket folk i rörelse så kan det behövas mer än så, hör av dig till oss för att berätta om ditt kontors behov så kan vi komma fram till en bra lösning som passar just ditt företag och kontor.

Kontorsstädning Sollentuna OCH ALLT I ALLO-TJÄNSTER

Vi erbjuder även våra kunder andra tjänster utanför städningen som:

  • Påfyllning och beställning av kontors- och förbrukningsmaterial.
  • Underhåll och påfyllnad av kaffe och kaffemaskiner.
  • Enklare vaktmästeritjänster som att byta lampor och skruva ihop möbler.
Städtjänster för privatpersoner i SollentunaStädtjänster för företag i Sollentuna
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Tveka inte att kontakta oss på telefonnummer 08-22 22 26 eller via vårt webformulär för frågor kring Kontorsstädning i Sollentuna!

RING SÅ STÄDAR VI: 08-22 22 26