hemstädning sollentuna

Hemstädning Sollentuna

Hemstädning Sollentuna

Hemstädning Sollentuna ifrån Anne Blom Städ & Service. Vi har städat i många hem och hos företag i Sollentuna med strålande resultat. Vi har städuppdrag dagligen över hela Sollentunaområdet såsom: Rotebro, Viby, Norrviken, Vaxmora, Häggvik, Edsberg, Tureberg, Sjöberg och Helenelund.

Ifrån vårt huvudkontor i Västberga så når vi snabbt ut till våra kunder i hela Sollentunaområdet. Vi städar för dig som vill använda din tid till annat än att städa. Enkelt uttryckt: Vi städar och ni får mer tid för annat.

HEMSTÄDNING SOLLENTUNA SOM DU KAN RÄKNA MED

Hemstädning i Sollentuna som du kan räkna med när du behöver det. Med våran städhjälp i Sollentuna, så blir din vardag lite lättare och skönare. Våra kunder har ofta som gemensam nämnare att man finner det svårt att få tiden att räcka till. Städning på dina villkor med Anne Bloms Hemstädning i Sollentuna, helt enkelt.

Under fliken “VAD INGÅR” hittar du information om vad vi generellt utför när vi besöker ert hem. Anne Bloms duktiga och trevliga personal gör ditt hem skinande rent och fräscht.

Vi utför hemstädning i Sollentuna och i hela Stockholmsområdet.

Vi hemstädar i Sollentuna efter era behov

Våra kunder väljer oftast att få det städat varje eller varannan vecka. Hur ofta man vill ha hjälp med städningen beror olika saker som bostadens storlek, antal boende och hur vardagen ser ut.

Hemstädning Sollentuna

Du kan låta Anne Blom sköta en större och mer genomgående städning ena veckan och en lättare städning den andra. Storstädning och fönsterputs är städtjänster du kan lägga till din vanliga veckostädning.

Vår personal har alltid med sig allt städmaterial som behövs vid er hemstädning, även stegar och dammsugare. Med Anne Blom som städbolag behöver ni aldrig tvätta trasor eller se till att handla rengöringsmedel.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Hemstädning i Sollentuna

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Stockholms mest rekommenderade städföretag

Stockholms mest rekommenderade städföretag

TRYGG OCH TREVLIG PERSONAL FÖR EN PÅLITLIG Hemstädning Sollentuna

Vi jobbar i största möjliga mån för att samma trygga personal återkommer till dig som kund. Vår personal är alltid legitimerade, kollektivanslutna och försäkrade. Vi vill att våra kunder känner sig trygga och blir trevligt bemötta av våran personal.

Genom att använda skonsamma miljömärkta rengöringsmedel och miljösmarta arbetsmetoder förminskar vi vår inverkan på naturen.

Städtjänster för privatpersoner i SollentunaStädtjänster för företag i Sollentuna
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

HEMSTÄDNING OCH RUTAVDRAG I SOLLENTUNA

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper ROT- eller RUTTJÄNSTER ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget. Det gör den som har utfört arbetet. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du har rätt till avdraget samt hur stort avdrag du kan göra kan du läsa mer om hos Skatteverket.se.

Kontakta gärna oss via telefon på nummer 08-22 22 26 eller via vårt kontaktformulär kring frågor rörande Hemstädning Sollentuna!

kontakta oss