Städ Sollentuna

Städ Sollentuna

Städning Sollentuna

Städning Sollentuna – Professionella städtjänster företag och hemmet

Städning Sollentuna med Anne Blom Städ & Service ger dig ett skinande och fräscht resultat. Vi utför professionella tjänster inom städ i hela Sollentuna kommun. Allt ifrån veckostädning åt privatpersoner till byggstädning och trappstädning åt företag och bostadsrättsföreningar. Vi har nöjda kunder runt om i hela Stockholms län.

Många anlitar ett städbolag för att få vardagspusslet att gå ihop. Låt vår trevliga, rutinerade och legitimerade personal underlätta det för er!

STÄDANDE I SOLLENTUNA NÄR DU BEHÖVER DET

Städbehoven är såklart olika hos alla våra kunder. Det som är avgörande för vilken typ av städtjänst som ni behöver, beror ofta på hur er vardag ser ut, samt hur stor er bostad är. Vi erbjuder dig som bor i Sollentuna städning när det passar er. Vanligtvis brukar vi städa en gång i veckan eller varannan vecka. Veckostädning kan kompletteras med andra tjänster som exempelvis storstädning, fönsterputs eller golvboning.

Ni hittar alla våra städtjänster i menyn till vänster.

STÄDNING SOLLENTUNA – STÄDTJÄNST MED ÅTERKOMMANDE PERSONAL

fönsterputsning Sundbyberg

Städ Sollentuna är en städtjänst vi erbjuder privatpersoner och företag som bor eller är etablerade i Sollentuna kommun. Vi strävar alltid efter att samma städpersonal återkommer till er oavsett vilken städtjänst ni är i behov av. Vi städar alltid två och två då fyra ögon alltid är bättre än två. Som kund hos oss blir ni tilldelade ett av våra städteam som består av 6-8 personer så att ni får en chans att lära känna personalen men samtidigt njuta av vår stora flexibilitet gällande t.ex. om- och avbokningar. Samtliga i vår personalstyrka har tystnadsplikt när de kommer på städuppdrag hos er.

Vår personal är även ID 06-legitimerade när de besöker exempelvis byggarbetsplatser för städuppdrag i Sollentuna.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Städning i Sollentuna.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

STÄD SOLLENTUNA MED RUT-AVDRAG – SÅ FUNGERAR DET

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte om avdraget, utan det gör den som har utfört arbetet. Utföraren drar sedan av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller ej beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort. 

Läs mer på Skatteverket.se

Städtjänster för privatpersoner i SollentunaStädtjänster för företag i Sollentuna
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

ALLT I ALLO-TJÄNSTER – ETT POPULÄRT KOMPLEMENT FÖR FÖRETAG

Anne Blom Städ & Service erbjuder Allt i Allo-tjänster för företag i Sollentuna.

Vi har många kunder som ger oss förtroendet att se till att kaffeförråden alltid är påfyllda och kaffemaskinerna är rengjorda, viktiga saker på våra nordliga breddgrader! I vår tjänst erbjuder vi även att se till att kontors- och förbrukningsmaterial alltid finns på plats eller enklare vaktmästeriuppgifter. Tala om vad ni önskar så ser vi till att lösa det åt er.

Allt i Allo-tjänsten är ett perfekt komplement till alla våra städtjänster för Städ och Städning Sollentuna.

Tveka inte att ringa oss på 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär så hjälper vi dig hitta rätt städtjänst i Sollentuna.

Städ Sollentuna