fbpx

Trappstädning Sollentuna

Trappstädning Sollentuna

TRAPPSTÄDNING Sollentuna

Trappstädning Sollentuna

Trappstädning Sollentuna är en tjänst för bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i Sollentuna kommun. Vi ser till att trapphuset hålls rent och fräscht året runt. För visst är det trevligt att komma in i en fastighet där det doftar gott och är välstädat? Anne Blom Städ & Service har lång erfarenhet av trappstädning. Städpersonalen är alltid legitimerad, försäkrad och kollektivanslutna.

Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör en bostadsrättsförening i Sollentuna, så kan vi erbjuda dig en mängd professionella städtjänster. Alla våra tjänster hittar du i huvudmenyn till vänster.

TRAPPSTÄD SOLLENTUNA – HUR OFTA SKA TRAPPHUS STÄDAS?

Trappstäd Sollentuna heter vår tjänst för vård och underhåll av trappor, trapphus och entréer i och runt om Sollentuna. Vi har hjälpt både företag som bostadsrättsföreningar samt privata fastighetsägare i Rotebro, Viby, Norrviken, Vaxmora, Häggvik, Edsberg, Tureberg, Sjöberg och Helenelund.

Trappstädning Sollentuna

Vi tar även hand om dina övriga lokalen som förråd och gemensamhetslokaler.

Vanligtvis städar vi trapphusen en gång i veckan under vår, sommar och höst. Under vintertiden rekommenderar vi att städa entreer och trappor mer regelbundet. Hör av dig till oss så kommer vi och inspekterar trapphusets städbehov innan vi lämnar en offert.

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN TRAPPSTÄDNING Sollentuna.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

Frågor & svar

Här  hittar du förklaringar och svar på den trappstädning som vi kan erbjuda. Om du inte hittar svar på dina frågor här kan du alltid ringa oss direkt på 08-22 22 26 så svarar vi på dina frågor.

VAD INGÅR I TRAPPSTÄDNING?

VILKA RIKTAR SIG DENNA TJÄNST TILL?

Vår trappstädningstjänst används främst av bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i Stockholmsområdet.

HUR REGELBUNDEN TRAPPSTÄDNING REKOMMENDERAR NI?

Det beror lite på hur stor fastigheten är och hur många som passerar igenom trapphuset dagligen, vi brukar säga att 1 gång i veckan är lagom för en normalstor fastighet. Under vinterhalvåret kan det dock behövas städning oftare än så, vi kommer gärna och bedömer ert behov innan vi lämnar en offert, hör av dig till oss för att boka en tid.

VARFÖR KAN VI INTE STÄDA TRAPPEN SJÄLVA I VÅR FASTIGHET?

Det finns många bostadsrättsföreningar som försöker dela på ansvaret mellan deras medlemmar så att de får ansvara för städningen 1 vecka i månaden eller liknande, enligt vår erfarenhet är detta inte populärt hos medlemmarna och de boende i fastigheten, det är dessutom ett moment som ger upphov till dispyter mellan grannarna. Det absolut smidigaste för alla är att anlita oss på Anne Blom för en trappstädning, ni slipper alla städscheman mellan er grannar och ni kan alltid vara säker på att vi levererar ett bra och professionellt resultat.

KAN NI ÄVEN STÄDA ANDRA GEMENSAMMA RUM I TRAPPHUSET?

Ja, som du kan se i listan ovan tar vi även på oss att städa exempelvis tvättstugan. Har ni andra rum såsom förråd eller liknande så erbjuder vi även denna typ av lokalvård som du kan läsa mer om där.

KONTAKTA OSS FÖR Trappstädning Sollentuna – PRISINFORMATION

Ring 08-22 22 26 eller kontakta oss via vårt webbformulär för att boka tid för besök.

Städtjänster för privatpersoner i SollentunaStädtjänster för företag i Sollentuna
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Tryggt och säkert att anlita Anne Blom Städ & Service för: Trappstädning Sollentuna.

Trappstädning Sollentuna