Lokalvård Sollentuna

Lokalvård Sollentuna

Lokalvård Sollentuna

Lokalvård Sollentuna är en städtjänst från Anne Blom Städ & Service som inkluderar flera olika professionella städtjänster.

Anne Blom Städ och Service erbjuder alltid professionella städtjänster med kunnig och erfaren personal som vårdar både dig, dina inventarier och lokaler. Med 20 års erfarenhet av städbranschen och med städpersonal som alltid är legitimerade, kollektivanslutna och innehar ID-06 legitimation kan vi garantera dig både kvalité och trygghet när du beställer lokalvård av oss.

I huvudmenyn till vänster hittar ni all information om samtliga lokalvård och städtjänster vi erbjuder privatpersoner och företagare i Sollentuna kommun.

LOKALVÅRD SOLLENTUNA – VI VÅRDAR OCH STÄDAR DINA LOKALER I NORRORT

Lokalvård Sollentuna heter vår tjänst för kvalitetsstädning av lokaler och utrymmen för företagare och privatpersoner som är lokaliserade i Sollentuna kommun. Vi har hjälpt kunder runt om i hela Sollentuna med att göra både hem och företag skinande rena, med ett strålande resultat och nöjda kunder.Är du företagare, fastighetsförvaltare eller tillhör du en bostadsrättsförening i Sollentuna med omnejd? Då kan vi erbjuda dig en mängd olika professionella städtjänster som både höjer och förbättrar trivseln för både dig och din omgivning.

Anlita oss för kvalitativ lokalvård genom:

  • Kontorsstäd
  • Trappstäd
  • Golvvård
  • Bygg- och Etableringsstäd

För dig som privatperson som bor eller flyttar inom Sollentuna erbjuder vi en trygg och professionell lokalvård som garanterat ger dig toppresultat.

Vi tar gärna hand om din:

  • Flyttstäd
  • Visningsstäd
  • Storstäd
  • Hemstäd

Vad kostar hemstädning?

Psst, Vi arbetar med ekologiska produkter

VI HJÄLPER DIG MED DIN Lokalvård Sollentuna.

Vill du förenkla din vardag? Gör en intresseanmälan så hör vi av oss

STÄDFÖRETAGET Sollentuna SOM STÄDAR DINA LOKALER MED TANKEN PÅ MILJÖN

Lokalvård Sollentuna

Vi bryr oss om dig och dina lokaler och utför alltid skonsamma städuppdrag som minimerar påverkan av vår vackra miljö och natur men som även är skonsam för dig och dina lokaler. Vi använder därför bara noga utvalda miljömärkta städprodukter och klimatsmarta arbetsmetoder i vårt dagliga arbete.

Lokalvård Sollentuna RUT— SÅ FUNGERAR DET

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper ROT- eller RUT-tjänster ansöker inte om det själv, det gör den som utfört arbetet. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du kan ta del av avdraget eller ej beror på hur mycket skatt du har betalat in under året samt vilka andra avdrag som du har gjort. Du kan läsa mer om ROT- och RUT-tjänster på Skatteverket.se.

Städtjänster för privatpersoner i SollentunaStädtjänster för företag i Sollentuna
Hemstädning
Storstädning
Visningsstädning
Flyttstädning
Dödsbostädning
Vanlig städning
Städhjälp
Lokalvård
Kontorsstädning
Trappstädning
Golvvård
Byggstädning
Fönsterputsning
Städhjälp företag
Städfirma
Städbolag

Ni når oss enklast på telefon 08-22 22 26 eller via vårt webformulär om ni vill veta mer om vår städtjänst: Lokalvård Sollentuna.

Lokalvård Sollentuna